Może wieczorem zrobie fotohe4vy pisze:pokaż jak świecą..
Bi-xenon 2x Soczewka
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Bi-xenon 2x Soczewka
No i to sie liczy nikt nie ma Bi-xenonu . RarytasikLukas pisze:No kozackie lampy i bardzo orginalne.
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Bi-xenon 2x Soczewka
A ja mam inne pytanie. Co na to gliniarze, homologacja ? Gdy będzie buba, ktoś powie że go oślepiłeś bo masz xenona to jak to załatwisz ?
A co do lamp - wygląd bomba.
A co do lamp - wygląd bomba.
Bi-xenon 2x Soczewka
Jak kolor będzie odpowiedni to nikt nie będzie się czepiałskaktus pisze:A ja mam inne pytanie. Co na to gliniarze, homologacja ? Gdy będzie buba, ktoś powie że go oślepiłeś bo masz xenona to jak to załatwisz ?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Wątpię. Xenon 4300 i tak jest "bielszy" od typowej żarówki która ma ok 3000 K. Do tego przeglądy itp, ale nie o to tutaj chodzi.Kamel pisze:Jak kolor będzie odpowiedni to nikt nie będzie się czepiałskaktus pisze:A ja mam inne pytanie. Co na to gliniarze, homologacja ? Gdy będzie buba, ktoś powie że go oślepiłeś bo masz xenona to jak to załatwisz ?
Kolega posiadał xenon 4300 w hondzie. Dziabneli go w mieście, niby nic, kontrola, potem uruchomienie silnika, xenon ma całkiem inny styl włączania niż halogen. Poleciał dowód + 500 zł mandatu. Tutaj się rozmija o homologację itp.
Znam również historię typka, który przyciemnił lampy w mk3 w tyle lakierem. Potem dostał w tyłek i był dzwonek. Wina ewidentnie nie jego, ale gość który mu wjechał w pupkę, powiedział że nie widział światła stop bo lampy są za ciemne. Gliniarze poniuchali i typek wygrał, mimo że lampy i tak było dobrze widać. Wybadali lakier na lampie i tyle.
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Bi-xenon 2x Soczewka
kris-krzysztof pisze:No i to sie liczy nikt nie ma Bi-xenonu . Rarytasik
różnica taka że w lampach od bory
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Duża różnica hehDawca_Nerek pisze:kris-krzysztof pisze:No i to sie liczy nikt nie ma Bi-xenonu . Rarytasik
różnica taka że w lampach od bory