Bi-xenon 2x Soczewka
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Bi-xenon 2x Soczewka
Witam
Powoli zaczynam dłubac nowy projekt ...
Napewno druga soczewka bedzie na "ozdobe" nie bedzie spełnianiała fukncji świecenia
Soczewki Chwilowo na D1S ale sie nie chca zmiescic.
Powoli zaczynam dłubac nowy projekt ...
Napewno druga soczewka bedzie na "ozdobe" nie bedzie spełnianiała fukncji świecenia
Soczewki Chwilowo na D1S ale sie nie chca zmiescic.
kris-krzysztof Ty to chyba kiepsko się czujesz jak nie modzisz tych lamp
Powodzenia w przeróbce
A co do wielkości..
Jeśli druga soczewka ma jedynie wyglądać to wywal z niej bebechy z tyłu i będzie krótsza
Choć przyznam, że ciekawie byłoby mieć mijania na zewnętrznych soczewkach, a drogowe na czterech soczewkach
Powodzenia w przeróbce
A co do wielkości..
Jeśli druga soczewka ma jedynie wyglądać to wywal z niej bebechy z tyłu i będzie krótsza
Choć przyznam, że ciekawie byłoby mieć mijania na zewnętrznych soczewkach, a drogowe na czterech soczewkach
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
omg! a dlaczego tak drastycznie do tych lamp ;x ?? opalarką byś klej rozpuścił i klosz elegancko odchodzi.. potem nożykiem odcinasz i tyle.. ;p
No PAIN no GAIN.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
TO z nudów . Bezrobotyny z studentKamel pisze:kris-krzysztof Ty to chyba kiepsko się czujesz jak nie modzisz tych lamp
DziekiKamel pisze:Powodzenia w przeróbce
Tak zrobie. Bo innego wyjścia nie ma . No chyba że dam taki same soczewki jak są od halogenów ale proporcja wiekosci nie pasuje miKamel pisze:Jeśli druga soczewka ma jedynie wyglądać to wywal z niej bebechy z tyłu i będzie krótsza
Musiałaby byc staszna rzeźba ale do zrobieniaKamel pisze:Choć przyznam, że ciekawie byłoby mieć mijania na zewnętrznych soczewkach, a drogowe na czterech soczewkach
Może ringi CCLFShmatan pisze:gdzie pozycja wyląduje?
narazie o pozycji nie mysłałem moze jedna soczewka bedzie robic za pozycje
Najlepszy sposób . Meczyłem sie kiedys 2godzniny z rozklejeniem az wkońcu pekło szkło wiec teraz metoda młotka jak najbardziej wskazanahe4vy pisze:omg! a dlaczego tak drastycznie do tych lamp ;x ??
O to tokris-krzysztof pisze:Musiałaby byc staszna rzeźba ale do zrobienia
Działaj, działaj
Czekamy na efekty
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
byłbym wdzieczny jakbys wrzucił fotki może to mnie "natchnie" a sprzedałem ze wzgledu na nowy projekt .aadasiek pisze:kurcze normalnie jestem ciekawy jak diabli jak to wyjdzie i jeszcze w czarnym kolorze
jak chcesz to mam rozebrane lampy SONAR z soczewką mijania i z halogenem mogę zmierzyć długość lub zrobić kilka zdjęć
ps. co zrobiłeś z ostatnim projektem bi-xenon
- luki07
- _
- Kontakt:
rozumiem ze nie chcesz miec takiej dysproporcji w rozmiarze soczewek jak u mnie?
Uploaded with ImageShack.us
sproboj zapakowac dwie soczewki bixenonowe tego samego rozmiaru, maskownice idzie dorobic, a zeby miec krotkie na zewnetrznych a dlugie x 4 to kwestia podpiecia soczewek wewnetrznych tylko pod sygnal swiatel dlugich, krotkich nie podepniesz i bedzie oki, no i nie bedzie atrapy tylko wszystko bedzie ladnie swiecic
Uploaded with ImageShack.us
sproboj zapakowac dwie soczewki bixenonowe tego samego rozmiaru, maskownice idzie dorobic, a zeby miec krotkie na zewnetrznych a dlugie x 4 to kwestia podpiecia soczewek wewnetrznych tylko pod sygnal swiatel dlugich, krotkich nie podepniesz i bedzie oki, no i nie bedzie atrapy tylko wszystko bedzie ladnie swiecic
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie chce miec tak jak u Ciebie. Tak samo jak org xenon mi sie nie podobaaadasiek pisze:rozumiem ze nie chcesz miec takiej dysproporcji w rozmiarze soczewek jak u mnie?
Pisałem już nie che miec strasznej rzeźby w lampach. A już robiłem toche tych lamp wiec wiem co mowie im mniej "otwartej" przestrzeni tym lepiej a ciezko jest zamknac od tyłu lampeluki07 pisze:sproboj zapakowac dwie soczewki bixenonowe tego samego rozmiaru
Ale nie bedą ładnie wygladac mam takie same maskownice wiec zmodyfikujeluki07 pisze:maskownice idzie dorobic,
i dodatkowe przetwornice i palniki czyli same przetwornice i palniki minimum 1000złluki07 pisze:dlugie x 4 to kwestia podpiecia soczewek
dzieki władnie ale takich soczewek ciezko kupicaadasiek pisze:kolego zrobiłem szybkie dwie fotki jak będziesz potrzebował więcej to daj znać
- mniejsza (halogen) długość około 8cm
takich małych