Renowacja plastikow i usuwanie lakieru
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Renowacja plastikow i usuwanie lakieru
Witam . Od razu pisze ze czytalem tematy zwiazane z moim tematem , tylko sie pogubilem , jedni pisza ze do renowacji listew,blotnikow jest dobre czernidło , inni ze jakies spray'e typu NOVOL , chce zeby po kilku opadach deszczu , troche slonca nie wyblakły mi znowu i cos co bedzie trzymało , nie trzeba wkładac duzo roboty i kasy .
I jeszcze jedno , mam w niektorych miejscach lakier np: na zderzakach czy uszczelkach , i jak usunac to ? rozpuszczalnikiem ni dy rydy
I jeszcze jedno , mam w niektorych miejscach lakier np: na zderzakach czy uszczelkach , i jak usunac to ? rozpuszczalnikiem ni dy rydy
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Na ten temat się niestety nie wypowiem, ja mam do tego 25-letni preparat w starej butelce odziedziczony po dziadku. Śmierdzi jak cholera, ale wszystko usunie. Benzyna ekstrakcyjna nie chciała zmyć kleju po starej wlepce "D" na tylnym pasie, a ta ciecz od razu zebrała wszystko i nie uszkodziła lakieru
czyli go w sklepie nie dostanek0nr4d pisze:Na ten temat się niestety nie wypowiem, ja mam do tego 25-letni preparat w starej butelce odziedziczony po dziadku. Śmierdzi jak cholera, ale wszystko usunie. Benzyna ekstrakcyjna nie chciała zmyć kleju po starej wlepce "D" na tylnym pasie, a ta ciecz od razu zebrała wszystko i nie uszkodziła lakieru