jaki xenon na h7

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
ozyrysh
kieroVWca boroVWca
kieroVWca boroVWca
Kontakt:

jaki xenon na h7

Post autor: ozyrysh » pn maja 03, 2010 14:26

mam lampy fk z soczewką i chce zeby po włączeniu drogowych nie gasły światła mijania. jak to zrobic?? i drugie pytanie jaki najlepszy ksenon interesuje mnie barwa światła 4300K
proszę o podpowiedzi ewentualnie jakis schemat :pub:

Awatar użytkownika
Tical
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Tical » pn maja 03, 2010 20:00

Mozesz miec u siebie podobny przypadek jak w mk3, gdzie jesli auto mialo fabrycznie lampy H4 (jednokomorowe) a ktos zmienil na 2 komorowe H1+H1 to mijania gasly jak wlaczal drogowe. Trzeba dolozyc zworke w skrzynce bezpiecznikow, fabrycznie auta z lampami 2 komorowymi to juz mialy i po wlaczeniu drogowych swiecily wszystkie 4.
U Ciebie tez moze byly lampy jednokomorowe na zarowke H4? Bory chyba maja H4 w standardowym kloszu? Ty wymieniales lampy czy juz taki kupiles? Byc moze tedy droga :bajer: i tez potrzebna tylko zwora lub przekaznik?

[ Dodano: Pon Maj 03, 2010 20:02 ]
A co do ksenonu to zalezy czy czy chcesz miec ori czy nie, bo zwykly noname zestaw za 200zl tez bedzie dobrze swiecil. Barwe wybierzesz 4300 i bedzie git.

Awatar użytkownika
ozyrysh
kieroVWca boroVWca
kieroVWca boroVWca
Kontakt:

Post autor: ozyrysh » pn maja 03, 2010 20:35

własnie ja dostalem jakis przekaznik z lampami ale z innych tematów wynika ze to jest tylko po to zeby doprowadzic osobna mase czy cos. tak mialem h4 i sam zmienilem na 2xh7 i rozkminiam nad tym juz tydzien i nici
Ostatnio zmieniony pn maja 03, 2010 20:46 przez ozyrysh, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tical
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Tical » pn maja 03, 2010 22:19

Mysle, ze ten przekaznik to moze byc wlasnie od tego, zeby Ci mijania nie gasly jak wlaczasz drogowe...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”