jakie lampy na tył i jaki wydech?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- maniek8855
- Forum Master
jakie lampy na tył i jaki wydech?
Witam
Tak jak w temacie czy coś zmieniać czy tak jest ok, obecnie hella black myślałem o czarnych czerwonych hellach, czekam na Wasze propozycje czy coślepiej podejdzie pod ten kolor auta, ponizej foty:bajer: czy za baadzo juz kombinuje i teraz jest ok
Wiec lampki juz wiem,ze beda te co są pow ypowiedziach kolegów nic tam nie zmieniam, ale tearz jest sprawa wydechu, który jest teraz z 1,6d, a chce wpasować dwururkę od Gti-ka, teraz pytanie, jak to zrobic,zeby podeszło, bo nie mam koncepcji, spwawrke mam wiec to nie problem tylko co kupić i jak zrobic,zeby było ładnie? I jaki koszt takiej imprezy? Na fotce nizej widać obecny wydech z taką końcówką, jak widziecie zmiany...
Tak jak w temacie czy coś zmieniać czy tak jest ok, obecnie hella black myślałem o czarnych czerwonych hellach, czekam na Wasze propozycje czy coślepiej podejdzie pod ten kolor auta, ponizej foty:bajer: czy za baadzo juz kombinuje i teraz jest ok
Wiec lampki juz wiem,ze beda te co są pow ypowiedziach kolegów nic tam nie zmieniam, ale tearz jest sprawa wydechu, który jest teraz z 1,6d, a chce wpasować dwururkę od Gti-ka, teraz pytanie, jak to zrobic,zeby podeszło, bo nie mam koncepcji, spwawrke mam wiec to nie problem tylko co kupić i jak zrobic,zeby było ładnie? I jaki koszt takiej imprezy? Na fotce nizej widać obecny wydech z taką końcówką, jak widziecie zmiany...
Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2010 15:35 przez maniek8855, łącznie zmieniany 2 razy.
- maniek8855
- Forum Master
To zostawiam to co jest bo tez myślałem o helli black-red albo,zeby te zostawić
[ Dodano: 28 Kwi 2010 15:34 ]
Wiec lampki już wiem,ze będą te co są pow wypowiedziach kolegów nic tam nie zmieniam, ale teraz jest sprawa wydechu, który jest teraz z 1,6d, a chce wpasować dwururkę od Gti-ka, teraz pytanie, jak to zrobić,żeby podeszło, bo nie mam koncepcji, spawarkę mam wiec to nie problem tylko co kupić i jak zrobić,żeby było ładnie? I jaki koszt takiej imprezy? Na fotce u góry widać obecny wydech z taką końcówką, jak widzicie zmiany...
[ Dodano: 28 Kwi 2010 15:34 ]
Wiec lampki już wiem,ze będą te co są pow wypowiedziach kolegów nic tam nie zmieniam, ale teraz jest sprawa wydechu, który jest teraz z 1,6d, a chce wpasować dwururkę od Gti-ka, teraz pytanie, jak to zrobić,żeby podeszło, bo nie mam koncepcji, spawarkę mam wiec to nie problem tylko co kupić i jak zrobić,żeby było ładnie? I jaki koszt takiej imprezy? Na fotce u góry widać obecny wydech z taką końcówką, jak widzicie zmiany...
Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2010 15:36 przez maniek8855, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukaj na złmach, może uda ci się tanio znaleźć dwururkę z gti, jeśli nie to nowy, ale ile będzie kosztowac nie powiemmaniek8855 pisze:Wiec lampki już wiem,ze będą te co są pow wypowiedziach kolegów nic tam nie zmieniam, ale teraz jest sprawa wydechu, który jest teraz z 1,6d, a chce wpasować dwururkę od Gti-ka, teraz pytanie, jak to zrobić,żeby podeszło, bo nie mam koncepcji, spawarkę mam wiec to nie problem tylko co kupić i jak zrobić,żeby było ładnie? I jaki koszt takiej imprezy? Na fotce u góry widać obecny wydech z taką końcówką, jak widzicie zmiany...
- maniek8855
- Forum Master
- maniek8855
- Forum Master