http://moto.allegro.pl/item980225296_vw ... przod.html
wypowiedzcie się o tych nadkolach co na tej aukcji z linka, tak po za tym szukam pakietu G60 ale ciężko znaleźć a jak jest to cena mnie przerasta szukałem jakiś podróbek czy istnieje w ogóle coś takiego
wypowiedzcie się o tych nadkolach
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Na temat zamienników czytąłem duzo i odradzaja kupowac je.. Wiekszosc zamiennikow np. listwy, zderzaki, nakladki sa zle spasowane i czasem trzeba sie pomeczyc zeby je zamontowac i zeby nigdzie nic nie odstawalo, A fakt faktem co ORI to ORI.
Były kiedyś sobie:
Audi 80B4 2.0ABT
Golf MKII 1.6PN CL==>GT
Golf MKII 1.8RP GL
Golf MKII 1.3MH CL
Audi 80B4 2.0ABT
Golf MKII 1.6PN CL==>GT
Golf MKII 1.8RP GL
Golf MKII 1.3MH CL
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
ale ori to troche duzy koszt i napewno nie kazdego zadawala fakt wydania paru stow.
podrobki moze i sa ale ja ci nie polecam. nie dosc ze slabej jakosci to tak jak koledzy wyzej pisza ni chu chu nie pasuje. albo za krotkie albo za dlugie. i tak w kolo macieju.
podrobki moze i sa ale ja ci nie polecam. nie dosc ze slabej jakosci to tak jak koledzy wyzej pisza ni chu chu nie pasuje. albo za krotkie albo za dlugie. i tak w kolo macieju.
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
- grześ226- kosmos
- szef wszystkich szefow!!!
- Kontakt:
nie polecam czasem trzeba duzo rzezbic zeby wszystko dobrze pasowalo.http://moto.allegro.pl/it...lewy_przod.html
wypowiedzcie się o tych nadkolach co na tej aukcji z linka, tak po za tym szukam pakietu G60 ale ciężko znaleźć a jak jest to cena mnie przerasta szukałem jakiś podróbek czy istnieje w ogóle coś takiego
szukaj na forum moze ktos ma ori do sprzedania-fakt pare zlociszy moze drozej ale przynajmniej ORI