Montaż pakietu gti??
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- zeton88
- Mały gagatek
- Kontakt:
Montaż pakietu gti??
Witam jutro mam zamiar zamontowac pakiet gti mam wszytko kompletne odswiezyłem strukture, wszystko pięknie ale no co zamontowac nakładki na nadkola progi chyba na tasme dwustronna?
- maniek8855
- Forum Master
oczywiście chodzi o mk II ? nakładki na blotniki na wkręty lub na spinki są w nich otwory, na spinki bardziej estetycznie, a na wkrety lepiej sie trzyma, progi na klej do szyb jak nie mas zlistew montażowych, ja mam na klej i nic sie nie dzieje i jest ladnei i równo 

Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2010 11:38 przez maniek8855, łącznie zmieniany 1 raz.
Montaż pakietu gti??
Podłączam się pod temat. Mianowicie poszukuje zaczepów o nr 191 853 913.
Pytanie gdzie je można dostać bądź czym zastąpić?:>

Pytanie gdzie je można dostać bądź czym zastąpić?:>

Montaż pakietu gti??
Podłączam się do tematu. Czy jest na forum jakis tutorial jak zamontować pakiet gti? jak zrobić z sierpami (metoda z nitami) oraz listwy progowe.. ja akurat mam listwy montażowe.
zdjęcie mojego pakietu :

zdjęcie mojego pakietu :

moje MK2 VR6 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=578825
Re: Montaż pakietu gti??
Mam gdzies kilka takich

W błotnikach masz ori kwadratowe otworki i w sierpach tez są otwory, jak załozysz to się pokryją i nitami jak w oryginale to przymocujeszaugust_90 pisze: jak zrobić z sierpami (metoda z nitami)

listwy montazowe są przyklejane na tasme dwustronną do progu auta. Polecam tak zrobić.august_90 pisze:oraz listwy progowe.. ja akurat mam listwy montażowe
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
- jozek88
- Użytkownik
- Kontakt:
Montaż pakietu gti??
to ja mam pytanie jakiej tasmy najlepiej uzyc?? i jak wyglada ori listwa montazowa pod pakiet GTI?
K1 GTI by Jozin :)viewtopic.php?f=87&t=508979