no dokładnie takVireWolf88 pisze:a to czyli mogę zostać przy starych kluczykach dobrze rozumiem
Klamki z mk3 do mk2
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Te klamki ala Audi to wiocha. Super są te ala MK3 - mam takie, ale nie kupione na Allegro, tylko kolega z forum mi zza granicy takie przywiózł, płaciłem za nie chyba ze 150zł za komplet (2sztuki). Stare bębenki w klamkach trzeba przełożyć, tylko jak wyjmuje się bębenek to kluczyk musi być włożony, bo jeśli nie to zapadki mogą wypaść.
Pamiętam, że te klamki były pakowane w żółtą folię z niebieskim napisem i ich jakość jest na prawdę perfekcyjna - drugi rok nie mam z nimi problemu. Są nawet lepsze od oryginałów! Mam numer GG do tego kolegi co mi sprowadził te klamki, ale nicku nie znam.
Pamiętam, że te klamki były pakowane w żółtą folię z niebieskim napisem i ich jakość jest na prawdę perfekcyjna - drugi rok nie mam z nimi problemu. Są nawet lepsze od oryginałów! Mam numer GG do tego kolegi co mi sprowadził te klamki, ale nicku nie znam.
- mateuszma85
- Ma gadane
Widocznie ja mam jakiś unikat bo są bezawaryjnemazloo pisze:ako że ori klamki z mk2 są dość awaryjne
Też się zastanawiam nad klamkami z mk3, ale nie chcę żadnych podróbek z allegro, ori z mk3 nie podejdą ?
proxii mam gdzieś takie w garażu, żenada, nawet ich nie zakładałem.
Ostatnio zmieniony sob maja 15, 2010 11:15 przez kajt, łącznie zmieniany 1 raz.