Witam.Nie wiem czy odpowiedni dział do tego ale nie wiedziałem gdzie to umieścić.
Potrzebuję zrobić własną tablicę rejestracyjna numery [E0 Kaczor] (lepiej by było e0 Kaczorek ale się nie zmieści )ale nie mogę dobrać odpowiedniego rozmiaru i ładnie tego wpisać. Nie ma może ktoś jakiegoś szablonu do tego ? gdzie tylko bym wpisał numery?i wydrukował to sobie ? ... Albo może ktoś to potrafi zrobić ?:> byłbym bardzo wdzięczny numery E0 Kaczor. Jeśli nie to proszę o poradę jak to zrobić. I nie umiem się baiwć żadnymi programami jedyne co ogarniam to paint ..
Własna tablica rejestracyjna.
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- KaczorekPSW
- Mały gagatek
Własna tablica rejestracyjna.
Ostatnio zmieniony sob kwie 03, 2010 09:59 przez KaczorekPSW, łącznie zmieniany 1 raz.
- KaczorekPSW
- Mały gagatek
Nie gdyż potrzebuję to na dzisiaj. tak żeby tylko przyłożyć do tablicy na chwile. Po prostu potrzebuje taką tablicę która będzie wyglądała jak oryginalna z własnymi numerami gdzie ją tylko wydrukuje i przyłożę do oryginalnej tablicy na chwilę.maryjan pisze:KaczorekPSW, a nie lepiej zamówić na allegro? Koszt kilka złoty a bynajmniej orginalnie wygląda
Ostatnio zmieniony sob kwie 03, 2010 10:37 przez KaczorekPSW, łącznie zmieniany 1 raz.
- KaczorekPSW
- Mały gagatek