Jak widać na fotce wyżej symbole są od tyłu zielone czym najlepiej zmyć tą farbę aby nie zeszły symbole i jak to zrobić ?:.. bo podobno jest bardzo łatwo zmyć symbole.
Czy może po prostu jest to folia taka sama jak w licznikach ?.. i jeszcze chodzi o pokrętła regulacji jasności podświetlania i regulacji wysokości świateł tam w tych okrągłych pokrętłach chyba tez coś jest jak to zrobić?:> jak to wyjąć zmazać albo coś.
I w sumie z tym przełącznikiem mam najwięcej problemów.
i druga sprawa podświetlenie pokręteł od nawiewów i temperatury włożyłem również tam diodę ale świeci w sumie tylko sam środek czyli pokrętło od temperatury a dwa obok ledwo ledwo.. czy jak wmontuje żarówkę jakąś mocniejszą to czy będzie lepiej ?:> czy zrobić z tym coś innego się da?..
To narazie zrobiłem ale nie podoba mi się efekt właśnie przez ten zielony pasek we włączniku świateł ładnie świeci tylko pokrętło oraz to podświetlenie pokrętła nawiewu ... jutro się biorę za zegary... , a narazie zrobiłem podświetlenie przyciska tylnej szyby szyberdachu przełącznika szyb i lusterek i wygląda pięknie jeśli mi pomożecie i wszystko będzie wyglądać tak jak te elementy to będzie cudownie.