Czesc. Chcialbym aby ktos mi pomogl w takiej sprawie. Najlepiej zeby byl to ktos kto zna sie na elektronice. Chodzi mi o to bo mam zamontowany zestaw xenon 6000k w mk3 no i niestety mam problemy z policja. Mam zamontowane spryskiwacze wysokocisnieniowe lampy to Hella Celis czyli sa do xenon dobre. Brakuj mi tylko poziomowania i o to sie czepiaja. Mam zrobione juz silniczki tak ze kreca sie duzo szybciej niz oryginalnie i chcialbym zrobic tak zeby przy wlaczaniu swiatel lampy szly mi w dol i do gory i pozniej ustawialy sie w takiej pozycji w jakiej byly przed zgaszeniem. nie chodzi mi o poziomowanie tylko tak jakby o bajer ktory wyglada jak poziomowanie. Tam sa silniczki od ktorch wychodza 2 bolce jeden to + a drugi - i po podlaczeniu na jeden plusa a na drugi minusa silnik sie kreci np w lewo, po zmianie biegunow czyli tam gdzie byl minus dam plus i tak gdzie byl plus dam minus silnik kreci sie w druga strone czyli nie bedzie chyba ze zrobieniem czegos takiego. Jak zrobic taki uklad ktory moglby sterowac takim czyms?? Zna sie ktos na takim czyms?? Chyba ze dalo by sie podlaczyc takie cos do oryginalnej instalacji do 3 kabelkow ktore wychodza od silniczka lamp. Przypomne tylko ze lampy mam utawione dobrze i ustawione pozniej na 3 czyli najnizej i tak chce je miec caly czas tyle ze przy wlaczeniu zeby szly w gore i w dol. Moge nawet komus zaplacic za zrobienie czegos takiego tylko prosze o jakis schemat i wyjasnienie.
AHA MAM GWINT TAKZE CHOCIAZ MI SIADNIE 3 OSOBY Z TYLU TO SIE NIE UGINA TAKZE NIE OSLEPIEM NIKOGO
ala poziomowanie lamp
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
ala poziomowanie lamp
Ostatnio zmieniony pn mar 22, 2010 16:07 przez sebus_777, łącznie zmieniany 1 raz.