Witam czy podejdzie lusterko od paska do mk 4 ? czy trzeba coś przekładać chodzi o wersje ang . Jaki jeszt koszt lakierowania lusterka w kolor nadwozia ?? Kolor golfa ciemny granat jak to lusterko http://moto.allegro.pl/item943740625_vw ... _la5e.html więc warto kupić??
czy może tańsze i lakierować ?
http://moto.allegro.pl/item947588573_lu ... at_b5.html
Pytanie o lusterko prawe od pasażera !
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Pytanie o lusterko prawe od pasażera !
Ostatnio zmieniony sob mar 06, 2010 21:57 przez kenzy17, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
lakierowanie u lakiernika to dosc droga zabawa ( jak dzwonilem w pare miejsc u siebie, to kazdy wolal conajmniej 100 zł) no chyba ze masz umiejetnosci lub sprzet zeby zrobic to samemu badz znajomego lakiernika ktory prysnie to "po kosztach"... najlepiej najtaniej i chyba najłatwiej jest poprostu odrazu kupic lusterko od angola w kolorze takim jaki potrzebujesz... obserwuj oferty na allegro ( wlasciwie codziennie sa jakies nowe) dzwon i pytaj o stan lusterka i wkoncu sie uda:)
Prawe lusterko angol od ''paska b5 FL'' podejdzie do mk4 ??
Moje MK IV
kenzy17, przeczytałeś dokładnie temat z linka, który wkleił cylinder?
Tam jest wszystko napisane. Lustra są te same, trójkąty nie. Pod warunkiem, że będzie to passek sprzed 2004 roku.
Tam jest wszystko napisane. Lustra są te same, trójkąty nie. Pod warunkiem, że będzie to passek sprzed 2004 roku.
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 19:38 przez Karpik, łącznie zmieniany 1 raz.
Czytałem,czytałem wiem o tym że trójkaty sa inne ,,był temat z lusterkiem od b5 ..więc chciałem się dowiedzieć o b5 po lifcie .. .Bo znalazłem prawego angola od b5 FL w identycznym kolorze więc nie będe musiał lakierować tylko chciałem się upewnić ,Wielki dzięki zaraz będę dzwonił do gościa i nabiorę .
[ Dodano: 07 Mar 2010 20:47 ]
Zdjęcie z aukcji
[ Dodano: 07 Mar 2010 20:47 ]
Edytowałeś post ,cieszę się bardzo i o to mi chodziło nabyłem angola podgrzewanego w bdb stanie za nie duże $ w dodatku kolor podpasił lusterko z 00r jak mój golfik więc gitara graKarpik pisze:Pod warunkiem, że będzie to passek sprzed 2004 roku.
Zdjęcie z aukcji
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 21:53 przez kenzy17, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje MK IV