przeciw mgielne przod...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- majma golf
- Mały gagatek
przeciw mgielne przod...
hej,,spalila mi se zarowka dzis to wymienilem i zauwazylem ze mam przeciw mgielne z przodu owszem widzialem w kloszu ze cos tam jest ale bylem przekonany ze to zwykla atrapa..wlaczajac swiatla moge przez pociagniece na drodowych wlaczyc tylne przeciw mgielne a przodu nie..niema mozliwosc drugiego pociagniecia jak to w innych bywa.ale zarowka jest w kloszu kabelek tez wiec wszystko ma grac..tylko jak to wlaczyc sie was pytam??bo nie weim moze przelocznik mialem znieniany albo cus?
czekam z golfem na odpowiedz:)
czekam z golfem na odpowiedz:)
- majma golf
- Mały gagatek
- majma golf
- Mały gagatek
ja mam taka lampe ale przelacznik mam inny , tzn tylko jak go pociagne do siebie to swieca sie tylne przeciwmieglne . mozliwe to ?:Dmajma golf pisze:tak wyglada przelacznik i lampa....a wogole jest roznica jak sie ma wlaczone przednie przeciwmgielne?? bo ie jezdzilem takim jeszcze...zeby sie nie okzalo ze zrobie swiatla a roznicy zadnej:)
przełącznik bez przednich halogenów, lampa za mała żebym coś zobaczył... jeżeli ta kulka jest srebrna, to zaślepka, jeżeli szklana to halogen. Jak pociągniesz włącznik, to włączasz przeciw mgielne - masz o tym nawet w instrukcji do samochodu - przypomian że można je używać tylko przy na prawde niskiej przejzystości powietrza. Możesz mieć zły przełącznik, albo dzwona z przodu i ktoś wsadził inne lampy.
Najłatwiej to dorwij kogoś z przełącznikiem pod przednie halogeny i podmień na chwilę.majma golf pisze:czyli zmiana pezelacznika wystarczy? mozna to sprawdzic po jego sciagnieciu? bez zakladania innego? wogole jak najlepiej go sciagnac?
Czy masz instalację.. Tego nikt Ci na odległość nie powie.
Może Twój MK4 był walony i ktoś założył lampy z halogenami..
Poszukaj, była gdzieś porada jak zamontować przednie przeciwmgłowe w MK4, jest tam też opis instalacji, na podstawie którego będziesz mógł to porównać u siebie.
Który przełącznik na fotach wyżej?perki pisze:a jednak identyczne lampy i przelacznik jak na fotach wyzej to mam przeciwmieglne przednie czy nie?:D
Ten z przeciwmgłowymi przednimi i tylnym czy ten z tylko tylnym?
A czy masz.. Poszukaj fotoporadu, którą poleciłem koledze majma golf i będziesz w stanie porównać instalację..
[ Dodano: 23 Lut 2010 20:13 ]
Wg mnie jestmajma golf pisze:a wogole jest roznica jak sie ma wlaczone przednie przeciwmgielne??
Zarówno we mgle jak i na nieoświetlonych drogach, np. leśnych (mniej przepisowo - ale czasem mi się zdarzało, tyle, że gasiłem jak był większy ruch z przeciwka)..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .