Przerabianie kołpaków
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
GziQ znalazlem dzieki za pomoc http://www.cultstyle.pl/viewtopic.php?f ... it=kolpaki
[ Dodano: 05 Mar 2010 23:07 ]
umnie wyszlo to tak
[ Dodano: 05 Mar 2010 23:07 ]
umnie wyszlo to tak
Ostatnio zmieniony sob lut 27, 2010 04:53 przez jettaman, łącznie zmieniany 2 razy.
przerabianie kolpakow
Witam!
Troche to odgrzeję.
Mógłbys opisać jak sprawowały się te kołpaki ? Myślę nad czymś takim, również jako chwilowe do Mk2. Opowiedz coś wiecej, jak pamietasz .
Domyslam się ze na cultstyle.pl jest opisane ale nie moge sie tam zarejstrować bo błąd jakis ciągle jest ..
Troche to odgrzeję.
Mógłbys opisać jak sprawowały się te kołpaki ? Myślę nad czymś takim, również jako chwilowe do Mk2. Opowiedz coś wiecej, jak pamietasz .
Domyslam się ze na cultstyle.pl jest opisane ale nie moge sie tam zarejstrować bo błąd jakis ciągle jest ..
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
przerabianie kolpakow
ja założyłem kołpaki 15 na fele 14.Niestety opony to takie małe balony i na zakrętach sie uginają powodując pęknięcie kołpaka... ale to na zimę więc się nie przejmuje.
mocowanie kołpaka ucięte plus szlifowanie tam gdzie mamy odważniki jeśli coś przeszkadza, potem trytytki i jakoś się trzymają
przerabianie kolpakow
Ja chciałem założyć je na wiosne w oczekiwaniu na bbs i zastanawia mnie własnie jak długo bym był w stanie pojeździć na nich zanim sie rozlecą z popękania i czy wogóle warto do codziennej eksploatacji ..