Szerokie zderzaki i lampy

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
koVWal
Golf Uzależnia
Golf Uzależnia
Kontakt:

Szerokie zderzaki i lampy

Post autor: koVWal » sob lut 06, 2010 19:38

Witam. Mam zamiar kupic szerokie zderzaki do mojego samochodu. Na allegro sa z mocowaniami i z zamocowaniem sobie poradze. Chodzi mi o to co sadza inni jak by wygladal moj samochod z tymi zdesiami bez malowania. Zalozylbym w takim stanie jak kupie z allegro. Linq do mojego samochodu nizej. I jeszcze jakie byscie mi polecili lampy do tylu jakiej firmy i jaki wyglad oraz lampy do przodu?

Moje MK2 ;)
viewtopic.php?t=304644
Moje byłe MK3 TDI GTI 20 JAHRE----> viewtopic.php?f=88&t=363229

Awatar użytkownika
k0nr4d
_
_
Auto: GSXR/A8
Silnik: R4V8
Kontakt:

Post autor: k0nr4d » sob lut 06, 2010 20:54

Niepomalowane szerokie zderzaki w mk2 przywodzą mi na myśl powypadkowe naprawy auta :) Trzeba malować, bez malowania jest kicha, może aż tak bardzo nie będzie się to rzucać w oczy, bo masz ciemne auto, jednak ja bym malował. Co do lamp to przednie możesz założyć tzw klary, klary z krzyżem lub wesemy z krzyżem, na tył całe czarne Hella lub czarno-czerwone GT/GTI. Są też klary biało-czerwone, ale to już strasznie oklepane i jak dla mnie nieładne. Po nazwach dojdziesz w google i allegro do zdjęć tych lampek :)

"Nie każdy żart rodzi bekę, nie każda przyczepa ma plandekę."
Obrazek

Awatar użytkownika
Johnatan
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: Johnatan » sob lut 06, 2010 21:22

Co do zderzaków to tylko oryginały, a co do lamp jak chcesz z tyłu przyciemniane to kupuj helli, później podróby bedą kijowo i nierówno świecić o ile bedzie w ogóle widać że świeci :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”