Szerokie zderzaki i lampy
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- koVWal
- Golf Uzależnia
- Kontakt:
Szerokie zderzaki i lampy
Witam. Mam zamiar kupic szerokie zderzaki do mojego samochodu. Na allegro sa z mocowaniami i z zamocowaniem sobie poradze. Chodzi mi o to co sadza inni jak by wygladal moj samochod z tymi zdesiami bez malowania. Zalozylbym w takim stanie jak kupie z allegro. Linq do mojego samochodu nizej. I jeszcze jakie byscie mi polecili lampy do tylu jakiej firmy i jaki wyglad oraz lampy do przodu?
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Niepomalowane szerokie zderzaki w mk2 przywodzą mi na myśl powypadkowe naprawy auta
Trzeba malować, bez malowania jest kicha, może aż tak bardzo nie będzie się to rzucać w oczy, bo masz ciemne auto, jednak ja bym malował. Co do lamp to przednie możesz założyć tzw klary, klary z krzyżem lub wesemy z krzyżem, na tył całe czarne Hella lub czarno-czerwone GT/GTI. Są też klary biało-czerwone, ale to już strasznie oklepane i jak dla mnie nieładne. Po nazwach dojdziesz w google i allegro do zdjęć tych lampek