Przeniesienie przednich kierunkowskazow
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- PinguVanEx
- Mały gagatek
Przeniesienie przednich kierunkowskazow
Witam,
Mysle nad modyfikacjami wizualnymi mojego golfa i bardzo spodobal mi sie orginalny zderzak ale bez kierunkow i blend. Niestety nie wiem jak rozwiazac problem kierunkowskazow, moze ktos ma jakies przerobki, pomysly, jak policja na to patrzy.
Wedlug przepisow kierunkowskaz przedni powinien byc zamontowany conajmniej 30 cm od podloza, do 40 cm od krawedzi pojazdu ( od nadkola ) i odleglosc miedzy kierunkami musi byc min. 60 cm.
Myslalem tez nad przerobka kierunkow za grilla
Czekam na rady i najlepiej jakies zdjecia
Mysle nad modyfikacjami wizualnymi mojego golfa i bardzo spodobal mi sie orginalny zderzak ale bez kierunkow i blend. Niestety nie wiem jak rozwiazac problem kierunkowskazow, moze ktos ma jakies przerobki, pomysly, jak policja na to patrzy.
Wedlug przepisow kierunkowskaz przedni powinien byc zamontowany conajmniej 30 cm od podloza, do 40 cm od krawedzi pojazdu ( od nadkola ) i odleglosc miedzy kierunkami musi byc min. 60 cm.
Myslalem tez nad przerobka kierunkow za grilla
Czekam na rady i najlepiej jakies zdjecia
Golf III Tuned by Pingu -> viewtopic.php?f=88&t=324862" onclick="window.open(this.href);return false;
- PinguVanEx
- Mały gagatek
tylko ja chce vento fronta wkladac
Golf III Tuned by Pingu -> viewtopic.php?f=88&t=324862" onclick="window.open(this.href);return false;
- RafaelloW007
- Forum Master
PinguVanEx, jesli chodzi o policje to zalezy na kogo trafisz, jeden sie nawet nie kapnie a drugi Ci caly samochod obluka, generalnie przegladu mozesz nie przejsc, ale tam to dalesz w łape i po krzyku, w lampach od vento masz tylko jedno dobre miejsce na kierunek, tak jak na foto :
auto kolegi krzywy , ma chyba wsadzony kierunek z lamp od golfa IV, chyba jedyne dobre rozwiazanie kierunku, pzdr
auto kolegi krzywy , ma chyba wsadzony kierunek z lamp od golfa IV, chyba jedyne dobre rozwiazanie kierunku, pzdr
- PinguVanEx
- Mały gagatek
Tego typu rowiazanie znam z vento mapeta, tylko wydaje mi sie ze moze to byc nie do konca tak widoczne. Znalazlem lampy oparte na soczewkach do vento ( in pro black ) i maja dodatkowe miejsce na swiatlo postojowe tylko wzor nie do konca mi pasuje ;/
http://www.allegro.pl/item894517489_ref ... n_pro.html
http://www.allegro.pl/item894517489_ref ... n_pro.html
- RafaelloW007
- Forum Master
- PinguVanEx
- Mały gagatek
Wiem ze lampy sa starszne ;/ chyba ze na poczatku zostawie kierunki i blendy z przodu i sie pozniej pomysli.
a czy przy zmianie na VF musze zmienic nadkola ? gdzies na forum przeczytalem ze sa inne ;/
a czy przy zmianie na VF musze zmienic nadkola ? gdzies na forum przeczytalem ze sa inne ;/
- RafaelloW007
- Forum Master
- PinguVanEx
- Mały gagatek
No to bajka, bo juz myslalem ze nie zrobie VF bo nie chcialo mi sie nadkoli kupowac
nic nie jest inneRafaelloW007 pisze:podobno sa minimalnie inne przy samej lampie
blotniki sa takie same
roznica to maska grill i lampy i ew zderzk z hokejem
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- RafaelloW007
- Forum Master
- PinguVanEx
- Mały gagatek
Tez nad tym myslalem ale tez to nie ma homologacji wiec po co sie meczyc, chociaz podoba mi sie tomorfeusz86r pisze:[url=http://images42.fotosik.pl/166/e47459485c6605edmed.jpg]Obrazek[/URL]
( dlaczego nie maja bo nie sa 30cm od podloza )