lampy golf III homologacja...

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
promader
Użytkownik
Użytkownik

lampy golf III homologacja...

Post autor: promader » sob sty 23, 2010 11:15

witam znalazłem lampki w miarę fajne jednak cena daje do myślenia....aż w końcu dostrzegłem :"# Homologacja: nie posiada homologacji europejskiej, chociaż spełnia wszystkie normy"... więc chyba nie warto się w to bawić bo jak sprawdza...?a spotkał się ktoś z tym żeby mu sprawdzali homologacje?(homologacja jest tłoczona na szkiełku tak?)jak widać na aukcji ludzie kupuja...
http://moto.allegro.pl/item885240238_vw ... t_l_p.html
a i kwestia gwarancji z tego co doczytałem nawet jest...
"REKLAMACJE
Na wszystkie sprzedawane przez nas przedmioty udzielamy rękojmi na 12 miesięcy na podstawie dowodu zakupu (paragonu fiskalnego lub faktury VAT) zawsze włożonego przez nas do paczki. Jeżeli klient zamierza złożyć reklamację na przedmiot kupiony u nas przed jego odesłaniem powinien się z nami skontaktować w celu omówienia szczegółów procedury reklamacyjnej (m.in. sposobu odesłania towaru). Reklamacja będzie rozpatrzona w możliwie najkrótszym terminie od momentu otrzymania wszystkich niezbędnych przedmiotów i dokumentów."
Ostatnio zmieniony sob sty 23, 2010 11:23 przez promader, łącznie zmieniany 1 raz.

czerwone jest szybsze...! mój BYŁY karaVWanik:) viewtopic.php?p=2452282#2452282
kolejny karawan...viewtopic.php?f=91&t=442626

Awatar użytkownika
Adam204
...
...

Post autor: Adam204 » sob sty 23, 2010 11:39

promader, ja powiem tyle że możesz mieć duży problem z ustawieniem tych lamp i jak by nie było to był jakiś powód przez który nie mają homologacji a co do reklamacji to jest bardzo ładnie napisane ale jak jest w rzeczywistości to nie wiadomo

Obrazek

Awatar użytkownika
BartekGib
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: BartekGib » sob sty 23, 2010 12:26

Ja z tej firmy kupowałem szkło do jednej z lamp Hella MK3 a'la MK4. Szkło na sobie nie ma żadnej kompletnie żadnej homologacji. Na dodatek u siebie mam wstawiony xenon i samochód tak przeszedł kontrolę Policji oraz badanie tech. Uwierz mi - nie każdemu chce się biegać wokół samochodu i patrzeć na każdą homologację itd. itp. etc. Ale jak kolega mówi - może być problem z ich ustawieniem. Zresztą już bez przesady, ale ja bym na takich częściach nie oszczędzał. Mi się wydaje, że nie tylko te lampy nie mają homologacji ale i chyba są to lampy II kategorii jakości, czy takie, które są gorzej wykonane itd. Ja bym poszukał zupełnie czegoś innego.

64 [i]KM[/i]
124 [i]Nm[/i]
[b]Nie wstydzę się tych wyników 8)[/b] ! ! Nowe Photo's - Poniżej ! !
[url=http://www.polskajazda.pl/Samochody/Volkswagen/Golf/68446][img]http://img228.imageshack.us/img228/2356/wstaw.jpg[/img][/url]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”