Wloty w dokładce V6 - jak wyciąć
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Wloty w dokładce V6 - jak wyciąć
Hej
Mam pytanie o wyciecie wlotów skrajnych (bocznych) w dokladce od V6 / TDI ARL.
Czym mozna to zrobic i czy wyciac tylko te najbardziej wsunięte do tyłu czy cale skrajne wloty? Tak aby pozostala gola dziura
Mam pytanie o wyciecie wlotów skrajnych (bocznych) w dokladce od V6 / TDI ARL.
Czym mozna to zrobic i czy wyciac tylko te najbardziej wsunięte do tyłu czy cale skrajne wloty? Tak aby pozostala gola dziura
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Jak dla mnie to lipa będzie ... wytniesz tam dziury, w zimę będzie Ci tam śnieg wpadał ( szczególnie jak masz obniżone auto) na jesień liście i ogólnie przez cały rok różniaste syfy .. jak masz osłonę pod silnikiem to w ogóle ładny sajgon się tam zrobi po jakimś czasie wedlug mnie szkoda psuć tak ładnej dokładki fajna jest w seri ...
Tak troche OT. to nie widze sensu po co by mialy tam byc dziury raz widzialem w jakims w miare mocnym TDI (230+) ze byly puszczone z kratek w zderzaku takie rury termiczne i szly do chlodniczki oleju .. ale to chyba troche niekonwencjonalna metoda na zimne powietrze dla oleju
mysle ze napaczac czym kolwiek .. pozniej piłka i na koniec czyms na goraco to zrobic żeby poszarpanych rantow nie bylo...showtime pisze:Czym mozna to zrobic
Tak troche OT. to nie widze sensu po co by mialy tam byc dziury raz widzialem w jakims w miare mocnym TDI (230+) ze byly puszczone z kratek w zderzaku takie rury termiczne i szly do chlodniczki oleju .. ale to chyba troche niekonwencjonalna metoda na zimne powietrze dla oleju
ex: MK4 245 km/460nm
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Moze masz racje - po prostu okleje i zostawie je czarne... bo dokladka idzie w kolor auta
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7.5 Variant
- Silnik: DGTE
Tak na marginesie, w ARL'u w tych wlotach są takie jakby kierownice powietrza, prowadzą je na tył silnika.
Ostatnio zmieniony czw sty 21, 2010 20:52 przez Toledziak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
w tych małych na środku to już otwory jakieś tam są i wydaje mi się kombinowanie przy nich zbędne.
Tak było u mnie bez wycinania tych otworów:
Tak było u mnie bez wycinania tych otworów:
u mnie teraz te wloty to chyba przód silnika chłodzą, ewentualnie nadkola i oponyToledziak pisze:Tak na marginesie, w ARL'u w tych wlotach są takie jakby kierownice powietrza, prowadzą je na tył silnika.
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ewidentnie trzeba wycinac Maximus na takie fotki czekalem! Wielkie dzieki
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---