Przednie kierunkowskazy
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- grzesiek1945
- Mały gagatek
- Kontakt:
Przednie kierunkowskazy
Witam
Dużo tu doświadczonych userów więc proszę was o poradę. Chce kupić przednie kierunkowskazy, mam srebrne auto ale przedni błotnik czarny zwykły więc chce kupić jakieś czarne ale bez halogenu, poradzicie mi jakieś?? Lub jak widzieliście jakieś ciekawe nie czarne to też pokażcie.
THX
Dużo tu doświadczonych userów więc proszę was o poradę. Chce kupić przednie kierunkowskazy, mam srebrne auto ale przedni błotnik czarny zwykły więc chce kupić jakieś czarne ale bez halogenu, poradzicie mi jakieś?? Lub jak widzieliście jakieś ciekawe nie czarne to też pokażcie.
THX
Ostatnio zmieniony pn sty 18, 2010 19:26 przez grzesiek1945, łącznie zmieniany 1 raz.
- grzesiek1945
- Mały gagatek
- Kontakt:
Te?? :
http://moto.allegro.pl/item863641301_go ... owice.html
edit
Co powiecie o tych??
http://moto.allegro.pl/item883043312_vw ... od_fk.html
http://moto.allegro.pl/item863641301_go ... owice.html
edit
Co powiecie o tych??
http://moto.allegro.pl/item883043312_vw ... od_fk.html
Ostatnio zmieniony pn sty 18, 2010 20:52 przez grzesiek1945, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie ja mam pytanie dotyczące tych kierunków : http://www.allegro.pl/item1102354707_go ... black.html .--------------------------------------------Sprzedawca pisze że są one do wkręcania w miejsce fabrycznych ale przecież fabryczne przynajmniej u mnie są wciskane na blaszki więc nie bardzo rozumiem gdzie mam je wkręcić jeśli bym kupił.Sprawa druga sprzedawca pisze że są one na 4 ry żarówki 2 podłaczam pod kierunki a 2 pod światła pozycyjne i tutaj też nierozumiem bo u mnie są tylko kierunki i blendy i finish a tu jest trochę inaczej.Może ktoś mi wytłumaczyć te dwie kwestie bojestem zainteresowany zakupem.Dzięki z góry.
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 11:56 przez riggs, łącznie zmieniany 1 raz.
- luki07
- _
- Kontakt:
jak popatrzysz na zdjecie na aukcji ktore pokazuje kierunek od tylu to masz szara wtyczke wlasnie do kierunkow i obok wychodza dwa kabelki ktore mozesz podlaczyc do wtyczki ktora idzie do lampy podlaczasz pod kable od postoju w lampie i masz pozycje w kierunku i w lampie, mozesz tez wywalic zarowke z lampy zeby miec pozycje tylko w kierunku, producent to FK, mam u siebie lampy FK i jestem z nich zadowolony zarowno z wykonania jak i swiecenia,cena tez przystepna wiec mysle ze dobra cena w stosunku do jakosci
Dzieki kolego w takim razie sie skusze.Pozdrawiam
[ Dodano: 06 Lip 2010 20:52 ]
A mam jeszcze jedno pytanie dotyczące kierunków bo w sumie jeszcze nie zakupiłem.Poczytałem trochę forum i natkąłęm się na parę tematów dotyczących oświetlenia.Niektórzy koledzy odradzają zakup takich kierunków twierdzą że to nie pasuje do starego (design) jak by już nie było golfa III.W związku z tym mam pytanie czy lepiej kupić te kierunki (zestaw z blendami) o których pisałem czy też lepiej kupić same kierunki dymione np z Depo i do tego kupić spray i pomalować blendy?Co o tym sądzicie które rozwiązanie jest lepsze??Bo cenowo to wychodzi tak że kierunki z aukcji wyjdą z wysyłką ok 140 zł a kierunki dymione Depo wyjdą ok 50 zł z wysyłką plus lakier do malowania blend jakieś 40 zł z wysyłką czyli ok 90 zł całość.I nie chodzi specjalnie o kasę tylko która opcja będzie lepiej wyglądała biorąc pod uwagę zachowanie stylu GOLFA III.------------Chciałbym jeszcze dodać jedną dywagację na ten temat.Można by pomalować całe kierunki z blendami lakierem do lamp tylko pytanie jak się mado tego przegląd techniczny póżniej bo w ub tygodniu bylem na przeglądzie i facet podczas wjazdu na hale od razu mi kazał zamienić postojowe diody na zwykłe żarówki więc ciekawe jak jest z przeglądem na malowanych kierunkach??Tak więc Panowie biorąc pod uwagę wszystkie aspekty podpowiedzcie co zrobić.Brać te nowe kierunki ze sklepu czy dymić stare ?
[ Dodano: 07 Lip 2010 21:25 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Panowie może ktoś się udzieli i doradzi cosik??Nie wiem czy brać te kierunki (black clary z allegro) o których pisałem czy kupić same kierunki zwykłe dymione bez blend i lakier i pomalować blendy czy tez kupić zwykłe kierunki z blendami black
[ Dodano: 06 Lip 2010 20:52 ]
A mam jeszcze jedno pytanie dotyczące kierunków bo w sumie jeszcze nie zakupiłem.Poczytałem trochę forum i natkąłęm się na parę tematów dotyczących oświetlenia.Niektórzy koledzy odradzają zakup takich kierunków twierdzą że to nie pasuje do starego (design) jak by już nie było golfa III.W związku z tym mam pytanie czy lepiej kupić te kierunki (zestaw z blendami) o których pisałem czy też lepiej kupić same kierunki dymione np z Depo i do tego kupić spray i pomalować blendy?Co o tym sądzicie które rozwiązanie jest lepsze??Bo cenowo to wychodzi tak że kierunki z aukcji wyjdą z wysyłką ok 140 zł a kierunki dymione Depo wyjdą ok 50 zł z wysyłką plus lakier do malowania blend jakieś 40 zł z wysyłką czyli ok 90 zł całość.I nie chodzi specjalnie o kasę tylko która opcja będzie lepiej wyglądała biorąc pod uwagę zachowanie stylu GOLFA III.------------Chciałbym jeszcze dodać jedną dywagację na ten temat.Można by pomalować całe kierunki z blendami lakierem do lamp tylko pytanie jak się mado tego przegląd techniczny póżniej bo w ub tygodniu bylem na przeglądzie i facet podczas wjazdu na hale od razu mi kazał zamienić postojowe diody na zwykłe żarówki więc ciekawe jak jest z przeglądem na malowanych kierunkach??Tak więc Panowie biorąc pod uwagę wszystkie aspekty podpowiedzcie co zrobić.Brać te nowe kierunki ze sklepu czy dymić stare ?
[ Dodano: 07 Lip 2010 21:25 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Panowie może ktoś się udzieli i doradzi cosik??Nie wiem czy brać te kierunki (black clary z allegro) o których pisałem czy kupić same kierunki zwykłe dymione bez blend i lakier i pomalować blendy czy tez kupić zwykłe kierunki z blendami black
Ostatnio zmieniony wt lip 06, 2010 21:19 przez riggs, łącznie zmieniany 1 raz.