Kolor grilla
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Kolor grilla
Witam.
Mam małą prośbę do użytkowników, o wybór jednej z wersji kolorystycznych grilla na moim mk4
Pozwoliłem sobie zrobić mały vt (chociaż wyszło kiepsko, bo umiejętności nie mam żadnych, a paint programem do vt nie jest)
Obecnie grill jest zielony, myśle nad przeróbką na czarno.
Wdzięczny będę za opinie
Pozdrawiam
Mam małą prośbę do użytkowników, o wybór jednej z wersji kolorystycznych grilla na moim mk4
Pozwoliłem sobie zrobić mały vt (chociaż wyszło kiepsko, bo umiejętności nie mam żadnych, a paint programem do vt nie jest)
Obecnie grill jest zielony, myśle nad przeróbką na czarno.
Wdzięczny będę za opinie
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz sty 17, 2010 13:38 przez Shmatan, łącznie zmieniany 1 raz.
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
lukjach, do srebrnego to bym się nawet nie zastanawiał, tylko odrazu czarny ładował
a zmiane koloru zamierzam wykonać "druciarsko" i "stodolnianie" - wykorzystam folie podobną, jak do obklejania słupków łączenie będize na spodzie lub z tyłu, więc nie będzie nic widać, a będę miał pełną kontrole nad ew. zmianą koloru "wstecz"
Yaro1981, o to samo się troche boje, ale mam w planach zostawić to "kółko" w kolorze zielonym wokół znaczka - na czarno walnąc jedynie żebra
a zmiane koloru zamierzam wykonać "druciarsko" i "stodolnianie" - wykorzystam folie podobną, jak do obklejania słupków łączenie będize na spodzie lub z tyłu, więc nie będzie nic widać, a będę miał pełną kontrole nad ew. zmianą koloru "wstecz"
Yaro1981, o to samo się troche boje, ale mam w planach zostawić to "kółko" w kolorze zielonym wokół znaczka - na czarno walnąc jedynie żebra
Do czarnych reflektorów, czarnych kratek i listew czarny grill będzie pasował znakomicie. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się tylko czy nie wstawić grilla bez znaczka, jak dla mnie w MK4 ta opcja bardzo pasje tylko, że to już wiąże się z zaspawaniem wycięcia w masce i brakiem możliwości powrotu do starego grilla.
Ale cokolwiek nie napiszemy to decydujący głos masz Ty, bo to Twój wózek i Tobie się ma podobać
Ale cokolwiek nie napiszemy to decydujący głos masz Ty, bo to Twój wózek i Tobie się ma podobać