Może kiedyś dam foto, ale to najszybciej za dwa tygodnie, choć nie obiecuję bo nie mam zamiaru udowadniać tego nikomu. Ja w lecie tam będę malował brykę i kto co o tym myśli mało mnie obchodzi.CJ_New pisze:Xabingo, wciąż czekam na namiary na tych niby tanich PROFESJONALNYCH lakierników i na przykładowe auto przez nich pomalowane....
Samochód który był tam robiony jeździ już 9lat i cały czas jest jak nowy. A jak ktoś może powiedzieć, że ja nie znam się na malowaniu czy jak to się wszystko przygotowuje, jakie materiały się do tego używa itp... hehe śmieszne. Znam się na tym dobrze i nie będę pisał jak oni to robią, ale robią to profesjonalnie (m.in. malują samochód we dwóch, a nie jedna osoba). Dodam, że nowe lakiery są gorsze od tych starych - to znaczy, że nowe Porsche ma tak na prawdę ładny, ale tandetny lakier, który nie długo zmatowieje i się porysuje, a np. Golf MK1 ma dużo lepszy lakier od tego nowego samochodu - jest duuuużo mocniejszy, wytrzymalszy. Stare lakiery były robione na bazie ołowiu, a teraz są na wodzie....
CJ_New, namiary dam na PW w ciągu tygodnia, z Twojej miejscowości tak daleko do Nich nie będziesz miał...