To co mi się w nim nie podoba
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
To co mi się w nim nie podoba
Witam zainwestowałem w golfa mk2 i nie podobają mi się w nim 2 rzeczy:
a) ta ważniejsza rzecz jego przód wydaje mi się taki mało masywny może jakąś dostawkę na to?
b) sprawa mniej ważna nie podoba mi się do końca jego kolor(biały) ile orientacyjnie kosztuje malowanie?
Jeszcze takie pytanie ile może kosztować zamontowanie neonów pod samochodem i czy jest to trudne?
a) ta ważniejsza rzecz jego przód wydaje mi się taki mało masywny może jakąś dostawkę na to?
b) sprawa mniej ważna nie podoba mi się do końca jego kolor(biały) ile orientacyjnie kosztuje malowanie?
Jeszcze takie pytanie ile może kosztować zamontowanie neonów pod samochodem i czy jest to trudne?
Ostatnio zmieniony pn lis 09, 2009 19:05 przez Bardock139, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
a)
kup dokładkę... ewentualnie jeżeli masz wąskie zderzaki kup oryginalne szerokie
przemyśl to... z białego Golfa można zrobić całkiem kozacki samochód (np. były biały Golf Garego)b)
myślę że na to pytanie na forum nikt nie odpowie a jeżeli je zamontujesz i założysz temat z Golfem to raczej na długo tu nie zostanieszBardock139 pisze:ile może kosztować zamontowanie neonów pod samochodem i czy jest to trudne?
[ Dodano: 09 Lis 2009 18:29 ]
edytuj nazwę tematu na "[MK2] to co mi się w nim nie podoba"
Ostatnio zmieniony pn lis 09, 2009 19:28 przez Gruby_malbork, łącznie zmieniany 1 raz.
VAG Nowy Staw '10, '11, '12, Vw Mania '07,'08,'09,'10,'11,'12
- grześ226- kosmos
- szef wszystkich szefow!!!
- Kontakt:
a kur.... nie kupuj tego badziewia jak neony pod autem pod wplywem gry oczywiscie kupilem takie "cudo"za jakies 250 zeta wszystko cacy nawet swieci!!!na poczatku oslona ledow jest elastyczna a po roku robi sie twarda i jak gdzies przetrzesz albo cos to peka oslona i trzeba latac!!! a po za tym to tego sie nie uzywa tak czesto, a problemy tez czasem robia z przegladaem<zalezy od goscia>raz pusci a raz mowi zeby sciagnac!
Ostatnio zmieniony pn lis 09, 2009 22:54 przez grześ226- kosmos, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz zrobić Bad looka,włożyć siatki do zderzaka i niebieskie diody do pozycyjnych,wygląd zdecydowanie się poprawiBardock139 pisze:a) ta ważniejsza rzecz jego przód wydaje mi się taki mało masywny może jakąś dostawkę na to?
Do takiego stylu to koniecznie Kameleun,czyli w okolicach 10 tysBardock139 pisze:ile orientacyjnie kosztuje malowanie?
Zależy jakich,takie nowoczesne fluororesentycyjne to nawet z 500złBardock139 pisze:ile może kosztować zamontowanie neonów pod samochodem i czy jest to trudne?
- jajcoul
- Ma gadane
- Kontakt:
tez kiedys mialem takie pomysly... dobrze ze mi po jakims czasie przeszlo jak zobaczylem jak tu sie ciśnie takie cuda...
dobrze sie jeszcze zastanow nad tym co chcesz zrobic
dobrze sie jeszcze zastanow nad tym co chcesz zrobic
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images32.fotosik.pl/94/c366305921d0945e.jpg[/img][/url]
Moje MK2 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3824007#3824007
Moje MK2 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3824007#3824007
Men, kolor możesz zmienić za 2000zł.
Chyba, że chcesz to zrobić jak najtaniej - ok.600zł widziałem jak gościu maluje samochód - szyby i uszczelki będą w kolor, koła też itp... Do tego trzeba uważać, żeby nie skaleczyć się na tym lakierze - jest chropowaty...
A jeśli chcesz zrobić szerszy przód - to podstawą jest gleba i jakieś alumy na szerokiej gumie, ja mam fele na ET 35 i jest szeroko.
Chyba, że chcesz to zrobić jak najtaniej - ok.600zł widziałem jak gościu maluje samochód - szyby i uszczelki będą w kolor, koła też itp... Do tego trzeba uważać, żeby nie skaleczyć się na tym lakierze - jest chropowaty...
A jeśli chcesz zrobić szerszy przód - to podstawą jest gleba i jakieś alumy na szerokiej gumie, ja mam fele na ET 35 i jest szeroko.