Wiatm chce wszystkie zarowki w moim mk 4 we wnetrzu wymienic na jednakowe ledy . Jakie mozecie polecic(sprawdzone) , najlepiej z allegro do zegarow , podswietlenia kokpitow , swiatelek w bagazniku , w drzwiach , przy dachu . Czy wszedzei sa jednakowe zarowki czy trzeba kupowac rozne?
i jesli ktos posiada shcmeat jak sie do nich dostac nie urywajac niczego bylbym bardzo wdzieczny
Jakie Ledy to wnetrza polecacie
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Jakie Ledy to wnetrza polecacie
Ostatnio zmieniony czw lis 05, 2009 12:02 przez perki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zwykłe żarówki źle świecą ?
Ostatnio zmieniony czw lis 05, 2009 18:32 przez Maximus-83, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
wlasnie o to mi chodzi;)daniel1d pisze:trzeba kupować różne ale nie pamiętam jakie są tam dokładnie.Ja u siebie wymieniłem wszystkie oświetlające kabinę na białe i jest dużo lepszy efekt w środku jest bardzo jasno w nocy.perki pisze:Czy wszedzei sa jednakowe zarowki czy trzeba kupowac rozne?
np zwykle podswietlenie guzikow od awaryjnych ,tylnej szyby i tego kokpitu gdzie radio ledwo widac.na fotach widzialem tam ledy i ekstra to wygladalo.
orientuje sie ktos jaka zarowkaa gdzie sie znajduje -zeby kupic identyczne ledy