malowanie golfa
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Zderzaki ok, ale to co było ori czarne listwy i w zderzakach tez listwy zostaw normalnie seryjny mat plastik wg mnie Lepiej to wyglada
A nie maluj z wierzchu a srodek w innym kolorze bo ci przy sprzedazy kazdy powie ze bity i nie uwierza ze po prostu chciales zmienic kolor
A nie maluj z wierzchu a srodek w innym kolorze bo ci przy sprzedazy kazdy powie ze bity i nie uwierza ze po prostu chciales zmienic kolor
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
Tylko Bora to nie Golf Mk3 a na zdjęciu robota jest kompleksowa. Same felgi, opony i lampy (jeśli się sciąga z za granicy lub kupuje w kraju) są wartości Golfa w średnim stanie.CJ_New pisze:o chyba mi nie powiesz że ta Bora to pośmiewisko??
Nawet jesli udowodni, że nie był bity to kto kupi takie auto.. Pomalowane na odwal się. Jesli malować to odświerzyć lakier, pomalować dobierając oryginalny lakier. Jesli zmieniać kolor to całe wnętrze do wyjęcia a komorę silnika też wypadałoby pomalować.tochu pisze:A nie maluj z wierzchu a srodek w innym kolorze bo ci przy sprzedazy kazdy powie ze bity i nie uwierza ze po prostu chciales zmienic kolor
Ostatnio zmieniony czw paź 01, 2009 23:16 przez PaulAdmin, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego osłonięcie folią garażu nie pomoże kiedy lakiernik pryśnie po aucie to zastygający lakier w końcu zacznie się odrywać od foli i może ten syf osiąść na lakierze a potem biedę będziesz miał szkoda roboty, tam gdzie ja się uczyłem szef np. do oklejania samochodu używał papieru nie pracuje tak jak folia a podczas lakierowania są podmuchy powietrza i każdy śmieć to Twój wróg
- CJ_New
- Użytkownik
PaulAdmin pisze:Tylko Bora to nie Golf Mk3 a na zdjęciu robota jest kompleksowa. Same felgi, opony i lampy (jeśli się sciąga z za granicy lub kupuje w kraju) są wartości Golfa w średnim stanie.
Wreszcie byś się zdecydował czy to wygląda dobrze na starym aucie czy na nowszym bo jak do tej pory z tego co piszesz to wychodzi, że wygląda dobrze na wszystkich autach za wyjątkiem Mk3PaulAdmin pisze:Owszem, na mk1,2 może to wyglądać dobrze ale na zwykłym aucie to wygląda przezabawnie.
-
- Gadatliwa bestia