Opinia swiatełek i zderzaka.
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Opinia swiatełek i zderzaka.
Witam zamierzam zakupic zderzak + lampy.
Lampy
Zderzak jak na aukcji poniżej.
http://allegro.pl/item729000460_vw_golf ... it_79.html
Co o tym sadzicie ?
Mam pytanie odnośnie kierunków, gdyż ten zderzak nie ma miejsca na kierunki , dlatego tez wybrałem lampy z kierunkami , może jakieś inne propozycje.
Proszę o wyrozumiałość ponieważ jestem tu nowy
Lampy
Zderzak jak na aukcji poniżej.
http://allegro.pl/item729000460_vw_golf ... it_79.html
Co o tym sadzicie ?
Mam pytanie odnośnie kierunków, gdyż ten zderzak nie ma miejsca na kierunki , dlatego tez wybrałem lampy z kierunkami , może jakieś inne propozycje.
Proszę o wyrozumiałość ponieważ jestem tu nowy
Ostatnio zmieniony czw wrz 10, 2009 18:49 przez ha3n, łącznie zmieniany 1 raz.
- RafaelloW007
- Forum Master
ogolnie te lampy w wersji black wygladaja spoko i swieca tez fajnie, zarowno soczewka i długie, sam mam takie lampy, ale chyba sie pomysliles bo te lamp niemaja kierunku, tam gdzie jest polksiezyc jest zarowka od pozycji. Na upartego mozna by zrobic kierunek ale nie wiem czy jest sens, zawsze mozesz wstawic zarowke 5W5 ale po 1 bedzie nie widoczna wogole a po 2 musisz troche instalacje przerobic zeby Ci nie mrygala szybko. Poza tym ciezko te lampy ustawic zeby odblysnik nie latał. Jak juz chcesz z kierunkiem to in. pro a ori zderzak oddaj do plastikarza i bedzie fajnie albo kup projektory i zderzak zostaw w spokoju
Przepraszam za pomyłkę , już poprawiłem link.
Mógłbyś trochę rozwinąć ?
Ogólnie te lampy mi się bardzo podobają , ale nie wiem jak to wyjdzie z tymi kierunkami i ogólnie z ich jakością.
Ciekaw jestem jatko było by z przeglądem gdy zmienił bym te pozycyjne na migacze i jakby to było widoczne dla innych kierowców.
Mógłbyś trochę rozwinąć ?
A te lampy sa regulowane silniczkiem ?Jak juz chcesz z kierunkiem to in. pro a ori zderzak oddaj do plastikarza i bedzie fajnie albo kup projektory i zderzak zostaw w spokoju
Ogólnie te lampy mi się bardzo podobają , ale nie wiem jak to wyjdzie z tymi kierunkami i ogólnie z ich jakością.
Ciekaw jestem jatko było by z przeglądem gdy zmienił bym te pozycyjne na migacze i jakby to było widoczne dla innych kierowców.
- RafaelloW007
- Forum Master
jezeli chcesz koniecznie kierunki w lampach to kup in pro one maja wbudowany kierunek czyli takie :ha3n pisze:Mógłbyś trochę rozwinąć ?
a zderzak oddaj do plastikarza i zrob na gladko o tak :
albo walnij projektory i zostaw ori zderzak bez przerobek
tego co pokazales w linku nie dawaj bo to wies tuning, a jesli chodzi o sonary to i tak kierunek bedzie nie widoczny i przegladu nie przejdziesz, juz nie mowie jak Cie beda inni kierowcy przeklinac
ak tylko jakosciwo zdecydowanie lepsze niz te co ty pokazalesha3n pisze:Tylko ze wymienione przez was świecidełka są o wiele droższe i tu pojawia się problem.
a zderzak to wieś straszna...
w VW prawie każdy tak jak piszesz... a ten napewno!ha3n pisze:Pewnie każdy zderzak i spojler ala japoniec jest dla was wieś tuning ?
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- RafaelloW007
- Forum Master
ja Ci tylko zasugerowalem co mozesz zrobic, posiedz poprostu dluzej na forum, poogladaj auta w PROJEKTACH i sam wyrobisz sobie zdanie na temat tego zderzaka co pokazales. Sonary black w miare fajnie wygladaja ale baaardzo ciezko je ustawic zeby odblysnik nie latal takze Twoja decyzja. Ja osobiscie mam takie lampki ale zmieniam na Projektory. Pzdrha3n pisze:Tylko ze wymienione przez was świecidełka są o wiele droższe i tu pojawia się problem.
Pewnie każdy zderzak i spojler ala japoniec jest dla was wieś tuning ?
wiesz roznie bywa u mojego znajomego w nowym A4 oryginalen lampy paruja z prozdu
http://www.mapet-TUNING.com
-
- Użytkownik