Blotniki tyl pod nakladki g60

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
mendrek
Ma gadane
Ma gadane

Blotniki tyl pod nakladki g60

Post autor: mendrek » sob sie 29, 2009 21:16

Witam poszukuje informacji o tylnych nadkolach w mk2. czy sa takie same wyciecia jak na przodzie czy nie. Poniewaz chce troche podciac plastiki pod spodem na nakładkach przód jak i tyl i wyciac kawałek rantu z przodu jak i z tylu na wzór od g60 blotnika przedniego. Nakladki mysle zamocować na klej który potem bedzie dalo sie usunac np do szyb czy cos w tym stylu. Co myslicie o czyms takim. Mozecie cos podradzic koledzy. Chce wsadzic szeroka stal 14/9 i 9.5 z oponkami 195/45 Przymierzane i trzeba ciac. Czy podjac sie ciecia czy sobie odpuscic. Dodam ze w nastepnym sezonie malowanie calego auta i zakup pakietu od g60 w aso jezeli taki bedzie. Pakiet kupie w roku szkolnym który prze de mna ostatni roczek technikum mechanicznego. Grosza mam odłożonego i zastanawiam czy zaczac ciecie nadkoli i poszukiwac pakietu od g60 , a na razie pozostac przy pakiecie gti troche oskubanym z plastiku pod spodem. Macie jakies foty tylu czy tylko przodu posiadacie fotki. Czekam na info. Daje fotki jak to wyglada . Auto na glebie -80 przód i tyl -70 . Przód obciera minimalnie. ale trzeba by lylo wyciac tak jak w g60 i nakladki by sie przydaly od g60 lecz mysle ze da rade na tych nakladkach w danej chwili. Wytnie sie plastik i bedzie dobrze. Co myslicie. Akurat na focie 9 cali fela szerokosci z opona 195/45.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony sob sie 29, 2009 21:47 przez mendrek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Semian
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Semian » sob sie 29, 2009 23:57

jak chcesz to wycinaj pod wzor g60, choc najlepiej wlasnie na zalozonym kole odrysowac a pozniej wyciac kawalek rantu, od razu uprzedzam ze napewno poleci Ci dowod za te kola ,ostatnio policja stala sie strasznie wyczulona na to ;/

projekt jetta coupe 2
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3286710#3286710

Awatar użytkownika
mendrek
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: mendrek » ndz sie 30, 2009 08:10

czy ja wiem unas znajomy smiga na tym juz 2 rok w golfie 1 i wystaja o wiele wiecej i jakos tylko raz dowodzik przy kontroli stracil a to nawet ani slowem sie policja nie czepiala. Ile razy jak z nim gadalem to tylko na temat auta policjanci gadaja z nim u mnie jest podobnie bo nie maja do czego sie przyczepic. A nie wiesz czy tylne nadkola sa podobnie powycinane na aucie jak przód

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”