[MK4) Uchwyt na kubki po lifcie
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK4) Uchwyt na kubki po lifcie
Witam.
Szukam informacji, czy nowszy uchwyt na kubki
można zamontować do golfiszcza, które posiadało uchwyt starego typu
Nowsza wersja jest znacznie stabilniejsza, no i pasuje do niej komórka - w starej strach postawić butelke 0.5l
Z góry dzięki za jakieś rady
Jakub
Szukam informacji, czy nowszy uchwyt na kubki
można zamontować do golfiszcza, które posiadało uchwyt starego typu
Nowsza wersja jest znacznie stabilniejsza, no i pasuje do niej komórka - w starej strach postawić butelke 0.5l
Z góry dzięki za jakieś rady
Jakub
Jeśli to zdjęcie wyżej przedstawia uchwyt nowego typu to pasuje na 100%, sam mam taki zamontowany.
Nie myśl nawet o wkładaniu do niego telefonu, bo nawet sie nie zorientujesz kiedy w/w poszybuje...
Nie myśl nawet o wkładaniu do niego telefonu, bo nawet sie nie zorientujesz kiedy w/w poszybuje...
Ostatnio zmieniony ndz sie 02, 2009 11:30 przez Kill3ill, łącznie zmieniany 1 raz.
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n
Tak, bez problemu można. Wyciągasz stary i wsuwasz nowy i po robocieShmatan pisze:Szukam informacji, czy nowszy uchwyt na kubki można zamontować do golfiszcza, które posiadało uchwyt starego typu
To jest uchwyt z MK4. Tyle, że montowany był po 2000 roku.Golf4ista pisze:a powiedz mi z 5 czy 6 ten nowy uchwyt jest?
Tu masz przykłady:
- pierwsza wersja: http://www.allegro.pl/item698806850_uch ... _00_r.html
- druga wersja: http://www.allegro.pl/item696940616_uch ... fting.html
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
To jak podobnie jak kolega Golf4ista dziękuję za odpowiedzi - skoro wchodzi p&p to chyba go założe.
Kill3ill - mam N6288 - ciężkie i grube stworzenie, i oglądając golfine znajomego raczej moja cegła pewnie się w tym trzymała - na pewno jednak zrobie dokładne testy skoro ostrzegasz
Ostatnie małe pytanie - czy blenda pasuje ze starej wersji i można ją przełożyć, czy należy kupić nowy uchwyt z nową blendą?
Kill3ill - mam N6288 - ciężkie i grube stworzenie, i oglądając golfine znajomego raczej moja cegła pewnie się w tym trzymała - na pewno jednak zrobie dokładne testy skoro ostrzegasz
Ostatnie małe pytanie - czy blenda pasuje ze starej wersji i można ją przełożyć, czy należy kupić nowy uchwyt z nową blendą?
Uchwyty sa zazwyczaj razem z blenda, ale oczywiscie mozna zamowic ta czesc osobno. Mysle ze z przekladka nie powinno byc problemow...Shmatan pisze:Ostatnie małe pytanie - czy blenda pasuje ze starej wersji i można ją przełożyć, czy należy kupić nowy uchwyt z nową blendą?
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n