[mk4]neony zew
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
[mk4]neony zew
witam
chcialbym kupic przez allegro jakies neony zew ale takie zebym mogl zamontowac z przodu zderzaka jesli macie cos na oku to prosze o podanie linku
ja szukalem ale albo byly wew albo za dlugie
a jak cos to jak je podlaczyc
bo chcialbym podlaczyc tak abby jak chce to zebyy swiecily a jak nie chce to zeby sie nie palili
za odp wielkie dzieki
chcialbym kupic przez allegro jakies neony zew ale takie zebym mogl zamontowac z przodu zderzaka jesli macie cos na oku to prosze o podanie linku
ja szukalem ale albo byly wew albo za dlugie
a jak cos to jak je podlaczyc
bo chcialbym podlaczyc tak abby jak chce to zebyy swiecily a jak nie chce to zeby sie nie palili
za odp wielkie dzieki
No dobra. Ja o montowaniu neonów nie mam bladego pojęcia, więc jeśli michal_2045, chce montować, niech montuje. Poczekam na efekty i dopiero wtedy napiszę... , że i tak lipa. Nie widzę absolutnie zadnego powodu, dla którego ktokolwiek miałby montować neony zewnętrzne. Wykorzystania praktycznego tych świecidełek nie ma wcale, jako element tuningu nie przemawia do mnie w ogóle.
takos, nie ma powodu się unosić. Wielu z nas miało kiedyś podobne pomysły "upiększenia" swego auta, lecz za radami forumowiczów zaniechało tych przeróbek. Nikt nikogo nie chce tu skrzywdzić, chodzi tylko o próbę namówienia autora tematu do zastanowienia się nad tym, co chce zrobić.
Sorry za - mimo wszystko - OT.
takos, nie ma powodu się unosić. Wielu z nas miało kiedyś podobne pomysły "upiększenia" swego auta, lecz za radami forumowiczów zaniechało tych przeróbek. Nikt nikogo nie chce tu skrzywdzić, chodzi tylko o próbę namówienia autora tematu do zastanowienia się nad tym, co chce zrobić.
Sorry za - mimo wszystko - OT.
-
- Nowicjusz