[MK3] projekt przeróbek stylistycznych gofera
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK3] projekt przeróbek stylistycznych gofera
Mam pomysł na przeróbkę mojego gofera. Miał być VF, ale wpadłem na jeszcze inny pomysł.
Oto baza:
"Zażółcenie" reflektorów za pomocą folii jak w jednym z tematów w tym dziale i grill no name
Wyglądałoby to tak:
Potem maska i dach w czarny mat:
bra na maskę:
Środki felg na czarny połysk:
Wiadomo, że wyjdzie na pewno inaczej niż w Photoshopie i efekt może być inny niż planowany tutaj, więc boje się żeby nie wyszedl WT. Jesli ktoś robił coś w podobnym stylu prosiłbym o fotki, a innych o opinię czy coś takiego wyjdzie ok
Oto baza:
"Zażółcenie" reflektorów za pomocą folii jak w jednym z tematów w tym dziale i grill no name
Wyglądałoby to tak:
Potem maska i dach w czarny mat:
bra na maskę:
Środki felg na czarny połysk:
Wiadomo, że wyjdzie na pewno inaczej niż w Photoshopie i efekt może być inny niż planowany tutaj, więc boje się żeby nie wyszedl WT. Jesli ktoś robił coś w podobnym stylu prosiłbym o fotki, a innych o opinię czy coś takiego wyjdzie ok
Ostatnio zmieniony ndz cze 28, 2009 22:43 przez cementowy_jas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
Wiem ze do dość kosztowne ale piekne by były lampki
Angel Eyes
wersja black
lub twoje przerobic na hella dym
Angel Eyes
wersja black
lub twoje przerobic na hella dym
Ostatnio zmieniony pn lip 06, 2009 13:37 przez kasztan_TDI, łącznie zmieniany 1 raz.
a tam przesadzaszMack III pisze:reflektory typu angel eyes zostawmy dla bmw :green_fuck:
trudno się nie zgodzić.....:VoyteQ:.. pisze:a wg mnie po srebrnych solar'ach są to drugie najgorsze lampy do mk3
Tak wogóle, to czarne środki felg, żółte światła, mat na masce i dachu, bra wygląda ciekawie
Pozdro,
Ostatnio zmieniony wt lip 07, 2009 09:31 przez KanedA, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
to już jest zależne od ... gustu... większości :green_fuck:arturek320 pisze:a ja się nie zgodzę, aż takie one brzydkie nie są :green_fuck:
Pozdro,
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
Pustylol, na VF to musiałbym zarobić, a od jakiegoś czasu jestem bezrobotny, a że malowanie w mat kosztowałoby mnie grosze to pomyślałem o takim projekcie
kasztan_TDI, jeśli miałbym zakładać jakiekolwiek inne lampy niż ori to jedynie projektory, albo VF, ja także uważam, że angele to domena bmw i niech tak zostanie
kasztan_TDI, jeśli miałbym zakładać jakiekolwiek inne lampy niż ori to jedynie projektory, albo VF, ja także uważam, że angele to domena bmw i niech tak zostanie