[mk3] Mocowanie / montaż BRA
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- kraja87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
damiano_mo, dla pewności możesz nawet wsadzić 4 magnesy po 2 w każdego roga bry Ja właśnie kupiłem 4-ry magnesiki ale teraz jeżdżę na dwóch i spokojnie wystarczają No przyznam się raz mi brę podwiało jak leciałem jakieś 130 a z przeciwka tir jakieś 110 to przy mijance podwiało, ale przy 4ech nie byłoby szans
Aha wymyśliłem jeszcze 1 sposób który będę u siebie testował. W miejscu gdzie wkładam magnes podkleję kawałek gumy żeby była lepsza przyczepność do maski po włozeniu magnesu Wtedy naprawdę nic nie da rady jej choćby ruszyć 1mm
Aha wymyśliłem jeszcze 1 sposób który będę u siebie testował. W miejscu gdzie wkładam magnes podkleję kawałek gumy żeby była lepsza przyczepność do maski po włozeniu magnesu Wtedy naprawdę nic nie da rady jej choćby ruszyć 1mm
Golf sprzedany, ale w planie powrót do VW :) Chwilowo Mondeo kombi w dieselku :)
- kraja87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
duber, tak w te rogi, wąsy, uszy czy jak to nazwać I co najlepsze to ich nie wszywałem. Poprostu nakładam brę, wsuwam po jednym magnesie i jadę przy zdejmowaniu wyjmuje magnesy i ściągam brę
Jedyne co będę ulepszał to jak wcześniej napisałem podkleję kawałki gumy w miejsca pod magnesami (chodzi o to że jak magnes brę dociska to żeby była jakaś przyczepność do lakieru) Wtedy nie ma szans żeby się "nadmuchała"
Ale jak mówiłem po jednym magnesie w róg w zupełności wystarcza. Jedyne co sobie z tym poradziło to tir z naprzeciwka na drodze szybkiego ruchu i na dodatek przy silnym wietrze
Jedyne co będę ulepszał to jak wcześniej napisałem podkleję kawałki gumy w miejsca pod magnesami (chodzi o to że jak magnes brę dociska to żeby była jakaś przyczepność do lakieru) Wtedy nie ma szans żeby się "nadmuchała"
Ale jak mówiłem po jednym magnesie w róg w zupełności wystarcza. Jedyne co sobie z tym poradziło to tir z naprzeciwka na drodze szybkiego ruchu i na dodatek przy silnym wietrze
Golf sprzedany, ale w planie powrót do VW :) Chwilowo Mondeo kombi w dieselku :)
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt: