[mk3] Mocowanie / montaż BRA
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
[mk3] Mocowanie / montaż BRA
witam jak maciee zamocowaną bre w autkach? bo mi przy dużych prędkościach ją podwiewa troche i szumi mocno.
Ostatnio zmieniony ndz maja 17, 2009 21:46 przez damiano_mo, łącznie zmieniany 1 raz.
fuck air ride
duber, przy 200km/h ładnie BRA fruwa u mnie już po przekroczeniu 60km się unosi. Taśma dwustronna podobno daje z tym rade.
Były mk3 variant - viewtopic.php?f=88&t=216289" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
a moja przy 140 lezy idealnie
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
MAPET, jak to zrobiłeś ?
Były mk3 variant - viewtopic.php?f=88&t=216289" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Użytkownik
- Kontakt:
nic nie robilem jakos lezy
http://www.mapet-TUNING.com
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
lecąc ponad 2 paki chcesz zeby kawałek skaju przylegał idealnie? jak dla mnie głupotą jest rozwijanie takich prędkości... a potem w kronikach wypadkowych mówią ze droga krzywa albo dziura była... a że na szafie 220 to wuj tamduber pisze:przerabialem to,naciągalem na wszystkie sposoby i tak fruwa coprawda nieslysze chalasu ale sam zobacz jak fruwa,a mam spięte czterema gumami co sie na bagaznik daje.
szkoda ze niewidac ale od 120 juz fruwa tak samo jak przy 200Mack III pisze: 2 paki chcesz zeby kawałek skaju przylegał idealnie
niepoto kupywalem ABFa aby jezdzic jakbym mial silnik 1.6Mack III pisze: jak dla mnie głupotą jest rozwijanie takich prędkości
przynajmniej tacy jak ja dają prace wielu ludziom,pogotowie,zaklady pogrzebowe itp.Mack III pisze:a potem w kronikach wypadkowych mówią ze droga krzywa albo dziura była... a że na szafie 220 to wuj tam
tak samo mozesz wyjeb** orła na chodniku i łbem w krawęznik przywalic i trup na miejscu.gdybac mozna miesiącami,ale nieschomy z tematuMack III pisze:droga krzywa albo dziura była
[ Dodano: Pon Maj 18, 2009 16:42 ]
wolfzan, popisywalem sie w dziale kille mozesz tam poczytac.i gdyby mi na popisywaniu zalezalo mam lepsze filmiki.
Ostatnio zmieniony pn maja 18, 2009 16:45 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt: