[MK 4] Fotele+kanapa mk4
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7.5 Variant
- Silnik: DGTE
[MK 4] Fotele+kanapa mk4
Koledzy,mam w swoim mk4 variant zwykłe siedzonka i chciałbym je zamienić na kubły. Powiedzcie mi czy od 5 drzwiowej wersji wejdą do mnie bez problemu,czy musze szukać takich od kombiaka??
Ostatnio zmieniony wt mar 03, 2009 21:34 przez Toledziak, łącznie zmieniany 1 raz.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mam to samo:) też szukam kubełków, najlepiej tych czarno-niebieskich nie jest łatwo...a co do wersji kombi i 5d to już było na ten temat...tylko tam ktoś twierdził, że nie będą pasować...ja mam nadzieje, że wszystko jest p&p...bo ciężko będzie znaleźć kubełki niebieskie z variata...i to w rozsądnej cenie
-
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7.5 Variant
- Silnik: DGTE
KonradzikIV, nie nie szukam recaro. Bardzo mi się podobają,jednak ich cena jest poza moim zasięgiem . Poszukuje natomiast sportowych siedzeń np z GTi,ale nie Recaro. Mam takie w toledo i niesamowicie mi sie wygodnie i dobrze jeździ,a jak wsiadam w golfine to latam po siedzeniach niesamowicie. Poza tym w kanapie z tyłu mam połamaną pokrywę podłokietnika,tzn zamknięcie i jeden z zawiasów. Nowa częśc jest po prawie 500 w ASO,a na allegro nikt nie sprzedaje osobno tego elementu. Stąd też wolę kupić całe wnętrze bardziej usportowione i tym samym wygodniejsze niż to co mam. Fure mam z 2002 roku,przelotu 210 kkm,ale głównie po autostradach i nie widać tego w ogóle po wnętrzu. Przebieg oryginał sprawdzony na wskroś.