[mk2][3d z szybrem] jak zrobić twardą podsufitkę?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk2][3d z szybrem] jak zrobić twardą podsufitkę?
rozwarstwiła mi się podsufitka,praktycznie odkleił się cały materiał,zdemontowałem i mam dylemat,bo nie wiem bardzo jaki materiał najlepiej się na to nadaje lub jak zrobić taką twardą podsufitkę i polakierować tylko jak??
mój :P http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=4043696#4043696
- dan_25
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [mk2][3d z szybrem] jak zrobić twardą podsufitkę?
Da się ale będzie to nie opłacalne trzeba by całą starą podsufitkę okleić tzw. matą z żywicą na to prysnąć grubo szpachlę natryskową ,> zmatować >podkład>zmatować> lakierarturlax pisze: jak zrobić taką twardą podsufitkę i polakierować tylko jak??
Efekt taki że pracy w chol..e koszta porównywalne z zakupem 4 ori używanych podsufitek ale się da hehe
pozdro
MK III >> mój zielony dupoVWóz
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
- dan_25
- Forum Master
- Kontakt:
Przez to trzeba by je klejić na podsufitkę a ogulnie to sie one dosyć równo kładą tylko trzeba to wszystko ładnie żywicą zalać a szpachla natryskowa powinna załatwić sprawę tylko trzeba by grubo zalać żeby było z czego później zeszlifować nierówności pod podkładarturlax pisze:kurcze tylko ciężko będzie równomiernie położyć te maty żeby to po polakierowaniu miało ręce i nogi
tak w ogóle to nawet ciekawie by to wyglądało w lakierze ale pracy będzie spooooooro
MK III >> mój zielony dupoVWóz
może ktoś ma jakieś foty jak to wygląda??kiedyś tak sobie szperałem i natrafiłem na coś takiego ale nie wiem gdzie i stąd ten pomysł
a ile by trzeba warstw tej maty??i najlepiej jaką bo przecież są różne (mam na myśli wizualnie bo chodzi o kształt tych włókien)
a ile by trzeba warstw tej maty??i najlepiej jaką bo przecież są różne (mam na myśli wizualnie bo chodzi o kształt tych włókien)
mój :P http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=4043696#4043696