[MK1] zegary

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

bandyta mk1love
Użytkownik
Użytkownik

[MK1] zegary

Post autor: bandyta mk1love » sob lut 21, 2009 14:13

Witam! Szukałem tematów z moim problemem ale nie znalazłem... jedyne co było to ktoś komuś wysyłał na maila a nikt nie wstawiał do pobrania...
a mianowicie:

Potrzebuje tarcze zegarów do wydrukowania do golfa mk1 gdyż mam wyciągniętą deskę i kończę składać auto i przy okazji bym sobie założył. Mam wersje z obrotomierzem (benzyna 1,5 ) i chodzi mi najlepiej o białe tarcze ale jeśli ktoś by miał jakieś inne to tez bym prosił a może się skusze..

Mój e-mail :

amdathlon17@wp.pl

jeśli byłby ktoś łaskaw to niech mi podeśle,albo najlepiej wstawi tu do tego tematu to może potomni nie będą zadawać pytań tak jak ja tylko znajdą sobie w szukajce .

:okej:

Z góry dziękuje i pozdrawiam - Maciek (bandyta)
Ostatnio zmieniony sob lut 21, 2009 15:14 przez bandyta mk1love, łącznie zmieniany 1 raz.

Moja ,, gitarka " na sprzedaż - sprawdź !

Polecam i pozdrawiam wszystkich ! - Maciek (bandyta)

Awatar użytkownika
Xabingo
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Xabingo » sob lut 21, 2009 17:07

Nie zakładaj białych tarcz - wygląda to beznadziejnie. A takie zegary 100% oryginalne kosztują ponad 100zł do MK1 z obrotkiem. A z białymi tarczami sprzedasz może za jakieś 20-30zł.

MK2 ukończone w 95%
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Obrazek

bandyta mk1love
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: bandyta mk1love » sob lut 21, 2009 20:18

Nie chce sprzedawać..podobają mi się białe i tyle.. bardzo bym prosił żeby mi ktoś zapodał takie tarcze :)

dzięki

[ Dodano: 22 Lut 2009 13:51 ]
Panowie! no proszę! ktoś chyba musi mieć takie zegary...

[ Dodano: 20 Kwi 2009 00:03 ]
Panowie po raz kolejny proszę o wzór tarcz golfa mk1 już nie muszą być białe mogą być jakiekolwiek byle by miały kształt odpowiedni :D

[ Dodano: 21 Kwi 2009 21:57 ]
Drodzy Panowie! Po raz 4 już zgłaszam się po tarcze zegarów do mojego mk1.

Proszę jeśli ktoś posiada jakikolwiek wzór tych tarcz do mk1 i byłby mi wstanie je podesłać byłbym nadzwyczaj wdzięczny. Jeśli ktoś poosiada np wyciągnięte liczniki to niech może zeskanuje i też bd zadowolony bo nie chce swoich niepotrzebnie wyciągać choć jak tak dalej pójdzie to będę do tego zmuszony ;/

Może chociaż jakieś wymiary ktoś kiedyś mierzył czy coś.. naprawdę bardzo by mi się przydały :D w zamian za to wstawię na forum parę różnych wzorów jak już te przerobie, które od Was dostanę ;p

Bardzo proszę o pomoc :bigok:

Moja ,, gitarka " na sprzedaż - sprawdź !

Polecam i pozdrawiam wszystkich ! - Maciek (bandyta)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”