Czym pomalować lub okleić plastiki we wnętrzu?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ale na blyszczacym bedzie Ci strasznie kurz widac. Ja chcialem rozjasnic u siebie, bo wszystko na czarno jest w srodku i zrobilem na wzor GTI/R32...
Tak grobowo bylo w srodku, a teraz taka jasnosc panuje
Tak grobowo bylo w srodku, a teraz taka jasnosc panuje
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ta navi pasuje chyba najlepiej do Golfa spośród wszystkich mozliwych radyjek
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Gumę najlepiej zmyć rozpuszczalnikiem NITRO, potem lekko zmatować drobnym papierem i można malować. Ja użyłem farby do zderzaków firmy BOLL i wygląda prawie jak oryginał, bo jest matowy i ma fakturę zbliżoną do tej gumy, jak była fabrycznie. Gwarantuję, że laik nie pozna, że było malowane poza fabryką
P.S. Sposób testowałem w 2 autach: GOLF IV i BORA
P.S. Sposób testowałem w 2 autach: GOLF IV i BORA
Ja mam problem z klapą od schowka, wygląda paskudnie , ale nie bardzo uśmiecha mi się ścieranie tej gumy, czy można to czymś pokryć bez ścierania? Zależy mi na tym aby efekt był podobny do oryginału, czyli po prostu żeby element był matowy.
Ostatnio zmieniony czw lis 19, 2009 10:25 przez Dejvo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Witam, czy mógłby ktoś kto już ma to za sobą powiedzieć jak zdemontować plastiki: w drzwiach kierowcy i pasażera? poza tym czy plastiki z konsoli środkowej da się ściągnąć osobno czy trzeba całą konsolę ściągać? Chcę się za to wziąć, planuję najpierw zetrzeć gumę ściernym a potem czymś spolerować ale w sumie jeszcze nie wiem czym bo każdy mówi co innego:) Pozdrawiam