[mk3] Włącznik świateł - zmywacz do paznokci
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk3] Włącznik świateł - zmywacz do paznokci
Witam. Chciałem zmienić oświetlenie swojego przełącznika na czerwono ale wiem, że jest potrzebny zmywacz, który zmyje wierzchnią warstwę farbki z symboli do ich pełnego oświetlenie, i tutaj moje pytanie czy ktoś kto się tego podejmował mógłby podać mi dokładną nazwę tego zmywacza, bo niechciałbym aby włącznik był do wyrzucenia. Z góry mówię, że nie wszystkie bezacetonowe się nadają bo znajomy własnie takim pierwszym lepszym zepsół sobie przełącznik bo zmył mu wszytsko łącznie z symbolami. Więc aby się tego ustrzec proszę o dokładną nazwe tego zmywacza. Pozdrawiam.
- dan_25
- Forum Master
- Kontakt:
Do czerwonego koloru podświetlania bodajże nie trzeba nic zmywać uderz do użytkownika Rydzu on ci powie co i jak
pozdro
pozdro
MK III >> mój zielony dupoVWóz
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
- mareksilver
- Nowicjusz
- Kontakt:
Rydzu często o tym mówi, dlaczego mam to niby zatajać
Zmywacz najlepiej bez acetonu, a jak już to rozcieńczać nawet 50/50.
Ze względu na problemy z usuwaniem farby właśnie nie robię włączników, za dużo czasu trzeba na to poświęcić.
Do włącznika na czerwono nie trzeba zielonej farby usuwać wcale, wystarczy dioda pod każdy symbol.
Zmywacz najlepiej bez acetonu, a jak już to rozcieńczać nawet 50/50.
Ze względu na problemy z usuwaniem farby właśnie nie robię włączników, za dużo czasu trzeba na to poświęcić.
Do włącznika na czerwono nie trzeba zielonej farby usuwać wcale, wystarczy dioda pod każdy symbol.