[mk4] Tylnia wycieraczka od V, VI?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam. Jestem tutaj nowy. ostatnio zakupiłem tylną wycieraczkę z golfa V i też pasującą do polo. Lecz po zdjęciu wycieraczki mocowanie ma gwint a miejsce na mocowanie w wycieraczce nie jest gwintowane. Co byście z tym poradzili?
Tam nie ma gwintu tylko żeberka na które wciskasz wycieraczkę i po dociagnięciu śrubą utrzymują ją żeby nie obracała się wkoło.
Siema
Panowie kupiłem drugiego mk4, poprzedni właściciel zamontował ramię od mk5. Pióro skakało więc kupiłem nowe Valeo i dalej skacze tzn skacze jak idzie w jedną stronę, jak wraca to ładnie zbiera. W czym problem?
Panowie kupiłem drugiego mk4, poprzedni właściciel zamontował ramię od mk5. Pióro skakało więc kupiłem nowe Valeo i dalej skacze tzn skacze jak idzie w jedną stronę, jak wraca to ładnie zbiera. W czym problem?
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Re: [mk4] Tylnia wycieraczka od V, VI?
Ramię ori czy zamiennik?
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
witam,ma ktoś pomysł na fajną wycieraczkę z tyłu?miałem od MKV jakąś podjebe to mi się ta osłonka maskornica urwała lub sobie ktoś wziął,co mnie w niej denerwowało to to że była chropowata ;/
kupiłem za 50zł z piórem na alleddrogo;/
proszę mi podpowiedzieć gdzie znajdę jakąś lepszej jakości i np od MKV llub mkVI
proszę mi podpowiedzieć gdzie znajdę jakąś lepszej jakości i np od MKV llub mkVI
- Skurczybyk.
- Ma gadane
- Auto: Bora Wariant Special
- Silnik: ASZ
Daruj sobie zamienniki od MK5 bo to szajs totalny szkoda kasy jak już to tylko oryginał,sam kupiłem ostatnio cały komplet w ASO VW czyli ramie,pióro,zaślepka i tył od razu lepiej się prezentujeHarnold pisze:witam,ma ktoś pomysł na fajną wycieraczkę z tyłu?miałem od MKV jakąś podjebe to mi się ta osłonka maskornica urwała lub sobie ktoś wziął,co mnie w niej denerwowało to to że była chropowata ;/
Moja Bora Black Edition > viewtopic.php?f=89&t=623479
- Skurczybyk.
- Ma gadane
- Auto: Bora Wariant Special
- Silnik: ASZ
Około 120złliteon0 pisze:Ile w ASO taki zestawik?
numery;
6Q6955707C
6Q6955425A
6Q6955435D
Pozdrawiam.
Moja Bora Black Edition > viewtopic.php?f=89&t=623479
Miałem ori wycieraczkę z mk5 w leonie, ori ramię + zaślepka ok. 50 zł na szrocie, do tego nowa wycieraczka valeo. Ładnie zbierała tylko była trochę za krótka - 33cm, w leonie ori 40.
Posiadam fabie II hatchback, wycieraczka jest identyczna jak ta z mk5.
Posiadam fabie II hatchback, wycieraczka jest identyczna jak ta z mk5.
GTB...
- daniel.wwe
- TDI PoweR
No to masz już odp w czym problem
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
Orientuje sie ktos czy jakies auto nie ma piora wycieraczki z takim mocowaniem tylko ze troche dluzszej? Oryginalne z mkV ma tylko 30cm i jest troche za krotkie :/
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Baryla, http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... t-1-1-1025" onclick="window.open(this.href);return false;
długość 40 cm , mam taka w variancie MK IV
długość 40 cm , mam taka w variancie MK IV