[mk3] jakie lampy przednie i tylne

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
ShaGreen
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

[mk3] jakie lampy przednie i tylne

Post autor: ShaGreen » czw sty 29, 2009 23:06

Witam. Mam pewną prośbę, mianowicie: kupiłem MK3 wygląda tak jak na zdjęciu poniżej. Tylne lapy ma oryginalnie przyciemnione, przód normalne. Może moglibyście coś doradzić jakieś ciekawe lampy i ew. kierunki czy też coś z halogenami, bo widziałem, że miejsce jest, ale pusto. Dzięki wielkie. Pozdrawiam. Obrazek
Ostatnio zmieniony czw sty 29, 2009 23:47 przez ShaGreen, łącznie zmieniany 1 raz.

Gdy przegrywasz nie mów nic, gdy wygrywasz mów jeszcze mniej...

Awatar użytkownika
reloo
Forum Master
Forum Master

Post autor: reloo » czw sty 29, 2009 23:24

przod dymione, np
FOTO

tył nie jest zły, ale mozesz zakrecic sie za Hellą Black Magic, albo Red Magic
taki jest moj typ :bigok:

Awatar użytkownika
niooniek
Dave's Garage
Dave's Garage

Post autor: niooniek » pt sty 30, 2009 00:26

tył zostaw jak jest, na przód a'la mk4, zaspawać kierunki i halogeny w przednim zderzaku, jakieś aluski, szeroki hokej - ot tyle :wink:
Ostatnio zmieniony pt sty 30, 2009 00:26 przez niooniek, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam :pub:

Awatar użytkownika
RoBaL84
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: RoBaL84 » pt sty 30, 2009 00:44

To wszystko zalezy w jakim kierunku chcesz isc (jakie plany) zeby to pozniej do siebie pasowalo. Tyl bym zostawil a na przod dal np. in pro al'a mkIV czarne a zderzak tak jak pisal niooniek
Ostatnio zmieniony pt sty 30, 2009 00:44 przez RoBaL84, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
djtomek
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)

Post autor: djtomek » pt sty 30, 2009 08:36

jak na przodzie masz H!1+H1 to bym jedynie zrobił smoked - kupił dymione blendy a reszte kasy zainwestował w dobre koło i glebe !

moje byle gti..
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=103949&postdays=0&postorder=asc&start=795
moja była octavia:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=267091&postdays=0&postorder=asc&start=60

Awatar użytkownika
ShaGreen
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: ShaGreen » pt sty 30, 2009 17:49

Szczerze mówiąc to nie wiem co tam jest, bo kupiłem do przed świętami, ale nie ma mnie w Polsce. Byłem tylko na święta, nie było kiedy zajrzeć. Oglądany był, ale nie przeze mnie.

Panowie ogólnie myślę żeby za bardzo go nie opuszczać. Aluski jakieś 15stki wrzuce na niego i oponki nowe na sezon. te tylne dość fajnie wyglądają, ale przód chciałbym zmienić. co do dajszej zabawy z golfikiem raczej chciałbym w silniku coś zmienić czy w car audio włożyć troche kasy. z zewnątrz myślę te lapmeczki, dobry alusik i narazie starczy. czy macie jakieś pomysły? ps. reloo przód dymione nie widzą mi się za bardzo. Dzięki reloo, niooniek, RoBaL84 i djtomek. Pozdro

Gdy przegrywasz nie mów nic, gdy wygrywasz mów jeszcze mniej...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”