[mkII] cała karoca w baranku (środku konserwacji progów)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mkII] cała karoca w baranku (środku konserwacji progów)
Ostatnio po głowie chodzi mi pomysł...... bo chcę zmienić kolorek na moim mkII i mam kilka wgniotów które muszę wypełnić....
mój pomysł wiąże się z taka opcjią żeby po podkładzie natrysnać całe auto w baranek do konserwacji progow
chciał bym najpierw wiedzieć jak by wygladało to na golfie bo widziałem to na citroenie xm i zaje....ście mi sie to spodobalo szkoda że nie zrobilem fotek
ale jest jeszcze jedno ale bo baranek w swojej strukturze jest miekszy niz lakier i gdybym zrobi po podkladzie baranek a po nim baze i clar czy to sie nie bedzie lamać lakier z baza
albo może tez po podkladzie baranek i po nim odrazu clar
co o tym sadzicie i może ktoś ma foto jak by to wyglądało na całości auta
tylko nie pisac ze wiocha.... bo tak naprawdę może to zaje.... wyglądać na mkII
mój pomysł wiąże się z taka opcjią żeby po podkładzie natrysnać całe auto w baranek do konserwacji progow
chciał bym najpierw wiedzieć jak by wygladało to na golfie bo widziałem to na citroenie xm i zaje....ście mi sie to spodobalo szkoda że nie zrobilem fotek
ale jest jeszcze jedno ale bo baranek w swojej strukturze jest miekszy niz lakier i gdybym zrobi po podkladzie baranek a po nim baze i clar czy to sie nie bedzie lamać lakier z baza
albo może tez po podkladzie baranek i po nim odrazu clar
co o tym sadzicie i może ktoś ma foto jak by to wyglądało na całości auta
tylko nie pisac ze wiocha.... bo tak naprawdę może to zaje.... wyglądać na mkII
do tego musi byc odpowiedni styl modyfikacji a nei np alufelgi z marketu itd a moze byc fajeni wtedy
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
waskei zderzaki moze szeroka stal... moze bagaznik dachowy lub szchowniczka albo dla kontrastu czarny dach w perle?
http://www.mapet-TUNING.com
MAPET pisze:waskei zderzaki moze szeroka stal... moze bagaznik dachowy lub szchowniczka albo dla kontrastu czarny dach w perle?
waskie zdesie mam a jesli chodzi o stal musze sie bardziej zaawansowac w poszukiwaniach bo szukam ich troszke i stal czrarny mat a co do szachownicy niezly pomysl byle nie jednolita perelka bo moze byc kicha
caly temat "poncka17" przestudiowalem..... naprawde duzo rzeczy sie dowiedzialem w jedynych 146 stronach ale moja koncepcjie biore na poczatek kwietnia gdyz bede mial auto zastepcze
zaden styl nie mowi o takim czyms wiec moze stworzymy go razem (mile widziane propozycje) na dzien dzisiejszy szukam felg stalowych poszerzanych 8" przod 9"tyl szachownica na dach czarno biala w polysku "clara"lakieru...... ale nad reszta sie zastanawiam czy baranek pokryc clarem czy nie bo skoro ma byc cult-owo to nie wiem juz sam heheh
komenty mile widziane
zaden styl nie mowi o takim czyms wiec moze stworzymy go razem (mile widziane propozycje) na dzien dzisiejszy szukam felg stalowych poszerzanych 8" przod 9"tyl szachownica na dach czarno biala w polysku "clara"lakieru...... ale nad reszta sie zastanawiam czy baranek pokryc clarem czy nie bo skoro ma byc cult-owo to nie wiem juz sam heheh
komenty mile widziane
Ostatnio zmieniony sob mar 01, 2008 01:06 przez rysik1987, łącznie zmieniany 1 raz.