[mkII] cała karoca w baranku (środku konserwacji progów)

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

rysik1987

[mkII] cała karoca w baranku (środku konserwacji progów)

Post autor: rysik1987 » śr lut 27, 2008 20:18

Ostatnio po głowie chodzi mi pomysł...... bo chcę zmienić kolorek na moim mkII i mam kilka wgniotów które muszę wypełnić....
mój pomysł wiąże się z taka opcjią żeby po podkładzie natrysnać całe auto w baranek do konserwacji progow
chciał bym najpierw wiedzieć jak by wygladało to na golfie bo widziałem to na citroenie xm i zaje....ście mi sie to spodobalo szkoda że nie zrobilem fotek
ale jest jeszcze jedno ale bo baranek w swojej strukturze jest miekszy niz lakier i gdybym zrobi po podkladzie baranek a po nim baze i clar czy to sie nie bedzie lamać lakier z baza

albo może tez po podkladzie baranek i po nim odrazu clar

co o tym sadzicie i może ktoś ma foto jak by to wyglądało na całości auta

tylko nie pisac ze wiocha.... bo tak naprawdę może to zaje.... wyglądać na mkII

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: MAPET » śr lut 27, 2008 20:27

do tego musi byc odpowiedni styl modyfikacji a nei np alufelgi z marketu itd ;) a moze byc fajeni wtedy :D

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

rysik1987

Post autor: rysik1987 » śr lut 27, 2008 20:30

MAPET pisze:do tego musi byc odpowiedni styl
tak tylko trzeba cos dobrac do tego stylu i w tym potrzebuje pomocy.....
:bigok:

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: MAPET » śr lut 27, 2008 20:52

waskei zderzaki moze szeroka stal... moze bagaznik dachowy lub szchowniczka albo dla kontrastu czarny dach w perle?

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

Awatar użytkownika
zajac
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: zajac » śr lut 27, 2008 21:33

znjadz sobie temat poncek17 on mial mk2 zrobione na cos co moze ci pomoc ,troche inaczej ale zawsze jakis poglad

Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0

NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio

rysik1987

Post autor: rysik1987 » śr lut 27, 2008 22:06

MAPET pisze:waskei zderzaki moze szeroka stal... moze bagaznik dachowy lub szchowniczka albo dla kontrastu czarny dach w perle?

waskie zdesie mam a jesli chodzi o stal musze sie bardziej zaawansowac w poszukiwaniach bo szukam ich troszke i stal czrarny mat a co do szachownicy niezly pomysl byle nie jednolita perelka bo moze byc kicha

Lukasz85
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Lukasz85 » czw lut 28, 2008 22:23

jak baranek wyschnie to nic sie nie bedzie lamac ale poloz go po podkladzie!! ciekawie to brzmi chetnie zobacze fotki

zapraszam ;)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=542516

rysik1987

Post autor: rysik1987 » sob mar 01, 2008 01:05

caly temat "poncka17" przestudiowalem..... naprawde duzo rzeczy sie dowiedzialem w jedynych 146 stronach :pub: ale moja koncepcjie biore na poczatek kwietnia gdyz bede mial auto zastepcze :crazy:

:grin: zaden styl nie mowi o takim czyms wiec moze stworzymy go razem :pub: (mile widziane propozycje) :pub: na dzien dzisiejszy szukam felg stalowych poszerzanych 8" przod 9"tyl szachownica na dach czarno biala w polysku "clara"lakieru...... ale nad reszta sie zastanawiam czy baranek pokryc clarem czy nie bo skoro ma byc cult-owo to nie wiem juz sam heheh

komenty mile widziane :jezor:
Ostatnio zmieniony sob mar 01, 2008 01:06 przez rysik1987, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”