[mk2] jakie lampy tył
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk2] jakie lampy tył
Witam chcę że byście mi doradzili jakie założyć lampy na tył żeby potem pasowały do CultStylu.
Ja już sam nie wiem jakie mogą być clary, dymione, może takie zielone Helli by pasowały pod kolor
http://allegro.pl/item312711575_nowe_la ... elone.html
Ja już sam nie wiem jakie mogą być clary, dymione, może takie zielone Helli by pasowały pod kolor
http://allegro.pl/item312711575_nowe_la ... elone.html
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
moim zdanieem clary ale zeby dol byl czerwony, zielone nie za bardzo wygladaja.
Ja u siebie mam clary (gora i dol bezbarwne), bialy lakier i uwazam ze wyglada to super, tyle ze zarowki do lamp kosztowaly tyle co lampy bo trzeba bylo wstawic diodowki.
lampy diodowe tez wygladaja super tylko nie wim czy sa do MK2. W MK3 wyglada to super. Jezeli chodz o Leksusy do MK2 to moim zdaniem nie pasuja
Ja u siebie mam clary (gora i dol bezbarwne), bialy lakier i uwazam ze wyglada to super, tyle ze zarowki do lamp kosztowaly tyle co lampy bo trzeba bylo wstawic diodowki.
lampy diodowe tez wygladaja super tylko nie wim czy sa do MK2. W MK3 wyglada to super. Jezeli chodz o Leksusy do MK2 to moim zdaniem nie pasuja
- barteKKK03
- V.I.P.
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
kolega pisze ze chce w cultowym stylu a ty mu wyklad o clarach dajesz :-/ ehhh...agrala pisze:moim zdanieem clary ale zeby dol byl czerwony, zielone nie za bardzo wygladaja.
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)