Witam
Czy ktoś z forumowiczów . Podejmował sie takiej roboty ??
Chce wygładzić karoserie w Mk3 GTI zderzaki to nie jest duży problem ale zastanawiam sie nad bokiem jak rozwiazac sprawe tych odstających progów i nakładek na nadkola ??
1. Można po prostu je zdiąć ale wtedy nie bedzie juz wyglądać jak gti
2. można przy pomocy żywicy połączyć je z karoserią i polakierować . tylko co wtedy z progami ??
Czy ktoś z Was już to robił , jakieś efekty ??
Proszę o pomoc z góry dziękuje za odpowiedz
[Mk3] Clar Buda w GTI
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[Mk3] Clar Buda w GTI
Ostatnio zmieniony pn sty 28, 2008 17:37 przez Miłek, łącznie zmieniany 1 raz.
MK4 GTI 1.8 20vT - JEST
Mk3 GTI-Edition 1.8 20vT - BYŁO
Mk3 Gti 2.0 8v - BYŁO
Mk3 GL 1.6 8v -BYŁO
Mk3 Gti 2.0 8v - BYŁO
Mk3 GL 1.6 8v -BYŁO
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zdięcie nie jest super , znalazłem w goglach . W sumie źle to nie wygląda
I tutaj jeszcze pytanie odradzacie tą żywice z powodu na to ze jakoś sie zle zachowuje z blachą pęka itp czy to poprostu sprzecza sie z ładym tuningiem ??
Tak w praktyce z wyciąganiem nadkoli jest dużo zabawy czy czy można to ogarnąć w włąsnym zakresie ??
Jeszcze zostaje kwestia progów tych z listwą, (takich z GTI) przerabiać te czy zostawić ?? czy może znacie jakieś ładne zamienniki takie bez siatek i skrzydeł.
MK4 GTI 1.8 20vT - JEST
Mk3 Gti 2.0 8v - BYŁO
Mk3 GL 1.6 8v -BYŁO
Mk3 Gti 2.0 8v - BYŁO
Mk3 GL 1.6 8v -BYŁO
- Maro_GT
- Ma gadane
- Kontakt:
Moim zdaniem połączenie plastiku i blachy żywica to nie najlepszy pomysł. Prędzej czy później będzie pękało. Już widziałem takie rzeczy.
Jesli chodzi o poszerzanie nadkoli to poczytaj tutaj o takiej ciekawej maszynce.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Poza tym wszystko zależy od tego ile chciałbyś je poszerzyć.
Wiadziałem np. w mk3 takie jakieś przeprasowane nadkola tylko czym było to robione to nie mam pojęcia, jak byś chciał to zobaczyć to może zdjecia poszukam.
Jesli chodzi o poszerzanie nadkoli to poczytaj tutaj o takiej ciekawej maszynce.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Poza tym wszystko zależy od tego ile chciałbyś je poszerzyć.
Wiadziałem np. w mk3 takie jakieś przeprasowane nadkola tylko czym było to robione to nie mam pojęcia, jak byś chciał to zobaczyć to może zdjecia poszukam.