Tez mam BV philipsa swiecą biało , a anie jak niby sa reklamowane ze niebiesko.
Przekaznik i wiazka od jednej lampy do drugiej nic nie ma do jakosci swiecenia , ona jest do ringów.
Znajomy jej nie zalozyl i ringi w5w sie przepalały.
Do Gobo90 jak juz skonczyla sie regulacja to masz cos z pasem przednim ze refloktor nierowno siedzi , podłóz podkladki pod mocowania by wyrównać poziom.
[MK3] Lampy do golfa 3 pilne
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
przyszly te lampy FK... postojowki da sie wyminic bez problemu a ktos pisal zeby ich nie ruszac;/...a wymnienie napewno bo te to jakies badziewe;/ mam pytanka:
1. po co sa te druty na lampach te ktore sa grzechotka przywiazane?
2. czy ta oslonka (sitko) co oslania zarowke wew klosza ma byc? czy ja sie sciaga?...i po co ona jest?
3. gdzie na forum jest obrazkowo przedstawiona instalacja bo nie moge znalesc? ;/
2. czy ta oslonka (sitko) co oslania zarowke wew klosza ma byc? czy ja sie sciaga?...i po co ona jest?
3. gdzie na forum jest obrazkowo przedstawiona instalacja bo nie moge znalesc? ;/
zabezpieczenie na czas transportu, mozna je zdjac
tego nie tykaj , tak ma być
3. gdzie na forum jest obrazkowo przedstawiona instalacja bo nie moge znalesc?
w tym temacie, cofnij o strone
ps.to wymien te postojówki, a ringi ci beda swiecić trzema punktami
zabezpieczenie na czas transportu, mozna je zdjac
tego nie tykaj , tak ma być
3. gdzie na forum jest obrazkowo przedstawiona instalacja bo nie moge znalesc?
w tym temacie, cofnij o strone
ps.to wymien te postojówki, a ringi ci beda swiecić trzema punktami
ehh bardziej mi chodzilo o fotki i opis jak ktos instaluje...no ale chyba tak nie ma ;/
p.s. a probowales juz ze swieca 3 punktami????
p.s. a probowales juz ze swieca 3 punktami????
Ostatnio zmieniony pn sty 28, 2008 17:32 przez stinger, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak próbowałem.
Wsadzilem renomowane w5w Philipsa Blue Vision ktore to swieca bialutko w odroznieniu od zwyklej postojówki. Nastała jasność, 3 punkty i kupa
No zobacz sobie ze te w komplecie maja zamalowane czubki.
Wsadzilem renomowane w5w Philipsa Blue Vision ktore to swieca bialutko w odroznieniu od zwyklej postojówki. Nastała jasność, 3 punkty i kupa
No zobacz sobie ze te w komplecie maja zamalowane czubki.
Ostatnio zmieniony pn sty 28, 2008 21:20 przez MarcoVW, łącznie zmieniany 1 raz.