Czysta komora MK2
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Czysta komora MK2
Chce zrobic w mk2 komore podobna do tej turaj tez z abf`em:>, Jak myslicie gdzie schowane sa kable, a moze ktos ma zdjecia, porady gdzie chowac i jak zeby nie bylo ich widac?:>
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mi się to bardzo podoba.Otwierasz maske,a tam pusto... Myślałem o tym i tak: ja np.bym włożył akumulator do bagażnika i ładnie go tam zabudował. Kable... Mmmm... Bym pomyślał o ukryciu pod błotnikami,ale nie wiem jak by było w praktyce... Nie wiem co zrobic ze zbiorniczkiem do sprysków i wyrównawczym do chlodnicy. Ogólnie mówiąc takie coś jest super.
- Ryś Stepowy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Ryś Stepowy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Hehehe pomysl fajny da sie zrobic i dowiedziec umnie w szczecinie 2 osoby beda mialy clean`a pod maska widzialem u jednego ma 20vT(mk1 kabrio szymona) i akumulator w bagazniku spryskiwaczy brak a kabelki ida pod pokrywa plastikowa i z tylu kolo turbiny puszczone w takim specjalnym wysokotemperaturowym wezu ochronnym wyglada to bardzo estetycznie i niezuca sie wogule w oko
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Czysta komora MK2
ja mysle ze kable do swiateł to ida podłuznica, ecu i reszta fantów jest w kabinie, zbiorniczek wyrównawczy nie potrzebny bo chłodnica jest od audi z korkiem wlewowym,cyarnz pisze:Chce zrobic w mk2 komore podobna do tej turaj tez z abf`em:>, Jak myslicie gdzie schowane sa kable, a moze ktos ma zdjecia, porady gdzie chowac i jak zeby nie bylo ich widac?:>
www.vrservice.pl
Na tej stronce jest clean look w mk1 cabrio Szymona z 1.8 t (230ps) !
http://www.jamiro.gryf.pl/vw_scene/szym ... index.html
P.s Niemcy robią często tak że rozcinają "gire" i tam w środku puszczają kable !
http://www.jamiro.gryf.pl/vw_scene/szym ... index.html
P.s Niemcy robią często tak że rozcinają "gire" i tam w środku puszczają kable !
When two seats are enough it's more than just a truck ! caddy community nr.1
- Sprzedam troche klamotów do Golfa mk2 i mk1 !!!
- Sprzedam troche klamotów do Golfa mk2 i mk1 !!!