[mk4] Cena u mechanika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- beRRo
- Użytkownik
- Silnik: AKL
- Kontakt:
[mk4] Cena u mechanika
Witam, mam do wymiany tylne tuleje w zawieszeniu, jaka jest cena mniej więcej za tą usługę. Dodatkowo regeneracja rozrusznika - cenowo jak wygląda?
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
[mk4] Re: Cena u mechanika
Regeneracja rozrusznika mi się trafiła za bodajże 320zł. Tuleje tylnej belki obstawiam, że też mogą sobie życzyć koło 600zł, bo demontaż belki, takie tam. Mi za tuleje wahaczy ktoś kiedyś zawołał 500zł
-
- Forum Master
Wszytko zależny w jakiej miejscowości mieszkasz, czy w Warszawie czy na mazurach, czy będziesz robił w ASO czy u zwykłego mechanika, czy u fachowca czy u partacza.
Jaka masz trudność w przedzwonieniu do kilku warsztatów w okolicy w celu rozeznania się na lokalnym rynku?
Jaka masz trudność w przedzwonieniu do kilku warsztatów w okolicy w celu rozeznania się na lokalnym rynku?
-
- Użytkownik
- Auto: MK2 1.8 GTI
- Silnik: PF
Rozrusznik taniej Ci wyjdzie samemu wyjąć i zanieść do firmy która je regeneruje. Dużo roboty z tym nie ma. Tuleje to raczej sam nie zrobisz. W Krakowie trzeba 500-700 dać u mechanika.