Witam serdecznie
Panowie/Panie jest mały problem.
Ryglowanie dzwi z konsoli dzwi kierowcy
Wszystkie się zamykają, po czym dzwi kierowcy i tył lewe i prawe odskakują (otwierają się), zamknięte pozostają tylko prawe przód. Co robić? Kierowcy że otwiera rozumiem ale tył.
Ryglowanie drzwi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Auto: Golf mk4
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Re: Ryglowanie drzwi
Uszkodzone zamki.
Twój pierwszy post i wpadka... Używaj opcji szukaj! Milion tematów na temat naprawy zamków. Najpierw szukamy potem piszemy nie wszystko na tacy.
Twój pierwszy post i wpadka... Używaj opcji szukaj! Milion tematów na temat naprawy zamków. Najpierw szukamy potem piszemy nie wszystko na tacy.
Skoro zamek był by uszkodzony to centralny z pilota też by wariował a działa poprawnie
Odpowiedzi na mój konkretny problem nie znalazłem, nie bój się wiem co to wyszukiwarka
Odpowiedzi na mój konkretny problem nie znalazłem, nie bój się wiem co to wyszukiwarka
-
- Ma gadane
- Auto: Volkswagen Golf 4 1.9 TDI ALH
No własnie chyba nie wiesz co to wyszukiwarka, bo takie tematy pojawiały sie często
P.S. zamek do wymiany lub zlutować zimne luty, zobaczysz jak po jakims czasie nie bedziesz wstanie otworzyc drzwi z centralnego.
P.S. zamek do wymiany lub zlutować zimne luty, zobaczysz jak po jakims czasie nie bedziesz wstanie otworzyc drzwi z centralnego.