Problem z imobilaizerem.. odpala i gaśnie.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z imobilaizerem.. odpala i gaśnie.
Witam wszystkich. Mam pewnien spory problem ze swoim autem, a konkretnie sytuacja wyglada następująco: autem jeździłem cały dzien wszystko było ok, zostawiłem auto na noc, i rano postanowiłem zmienić akumulator na nowy, i zonk auto odpala na sekundę i gaśnie ( nie wiem czy zmiana akumulatora ma tu cokolwiek do tego ) próbowałem odpalac ze wszystkich kluczyków i nic ciągle to samo. Podłączyłem pod komputer i wyskoczył błąd "komputer sterujący odcięty przez imobilaizer ". Ma ktoś pomysł jak uruchomic ten samochód? Golf 4 1.6 16v 2000r. Z góry dziękuję za każdą pomoc
Re: Problem z imobilaizerem.. odpala i gaśnie.
rozumiem, że nie ma tam jakichś dodatkowych odcięć? Zamknij auto z pilota, otwórz i wtedy spróbuj odpalić. Jeśli nadal jest ten sam problem to możliwe, że wina leży po stronie pętli immo
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Ma gadane
- Auto: Volkswagen Golf 4 1.9 TDI ALH
Spróbuj zakodować jeszcze raz kluczyki, na forum jest wszystko opisane jak to zrobic, jezeli nie bedzie sie dało to winna lezy najprawdopodobniej po stronie stacyjki.
Na każdym z forum o samochodach jest temat o tym a jak chcesz wizualnie to filmiki na YT. Z tym tylko że nie zawsze wskazana procedura zadziała w twoim aucie. Musisz też wiedzieć jaki typ immo masz u siebie.