[mk4] Błąd centralnego zamka VW Bora 1.6 kombi 2002 r
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] Re: Błąd centralnego zamka VW Bora 1.6 kombi 2002 r
nie znam ich kompletnie,ale z ciekawości wrzuciłem ich w google i nie mają za ciekawych opinii .

I dobrze bo miałem od WRC zamek w bagolu i padł po półtora miesiąca

Dajcie sobie spokój z marką WRC. Przecież oni sobie opinie kupują, albo sami sobie je wystawiają, na forum a4 jest temat o WRC Parts i jedyne co mogę powiedzieć, na podstawie tego, że ta firma to jedna wielka ściema. Rozumiem, że można coś promować, ale w tak bezczelny sposób to się jeszcze nie spotkałem. Żałosne i jeszcze raz żałosne zachowanie. Na miejscu szefa/właściciela bym zamknął firmę po już się tylko pogrąża, no chyba, że chce zostać mem-marką w swojej branży
Poniżej daje link to tego tematu na a4 i zachęcam do lektury.
https://a4-klub.pl/topic/456062-kupno-z ... 2e/page/2/

Poniżej daje link to tego tematu na a4 i zachęcam do lektury.
https://a4-klub.pl/topic/456062-kupno-z ... 2e/page/2/
- 
				samnaprawiam75
 - Ma gadane

- Auto: volkswagen Bora 1.6/16 v/Benzyna /Kombi Variant / 77KW/105KM/2002 r.Stan licznika 263 000
 - Silnik: BCB

Zamki mi  działają  jeszcze , jak  coś  będzie  się  działo  to  będę  reklamował  ,już  dwa  mi  uznali  do  wymiany  to  i  trzeci  też  . Działają  jak  w  z  fabryki  ,odradzam  zakup  z  allegro  bo  jak  coś  będzie  nie  tak  to  zwrotów  raczej  nie  ma  .Oryginalne  zamki  to  tylko  w  ASO  .

- 
				samnaprawiam75
 - Ma gadane

- Auto: volkswagen Bora 1.6/16 v/Benzyna /Kombi Variant / 77KW/105KM/2002 r.Stan licznika 263 000
 - Silnik: BCB

Chodzi  mi teraz   o  lewe  tylne  drzwi, bo  tam  nie  działa  blokada  dla  dzieci  i  to  jest  popsute  ,dlatego  pokazuje  błąd. Zobaczymy  czy  naprawa  będzie  łatwa.