Centralny zamek

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

robsonus
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 14
Rejestracja: wt sty 16, 2007 00:56
Lokalizacja: woj. łódzkie

Centralny zamek

Post autor: robsonus » sob lut 10, 2007 15:59

Witam

Gdzie znajduje sie centralka zamka centralnego w Mk3 1,9TD 3 drzwiowy?
Prosze o schemat stacyjki.


Dzieki :kwiat:


Robsonus

Awatar użytkownika
inek01
Lord GTI
Lord GTI
Posty: 3686
Rejestracja: pn sty 09, 2006 23:08
Lokalizacja: Ciechanów

Post autor: inek01 » sob lut 10, 2007 16:24

robsonus pisze:Gdzie znajduje sie centralka zamka centralnego w Mk3 1,9TD 3 drzwiowy?
W bagazniku pod prawa lampa.



greg

Post autor: greg » sob lut 10, 2007 16:25

W bagazniku pod prawa lampa.
jest pompka, a w pompce jest sterownik



maximanek
Ma gadane
Ma gadane
Posty: 150
Rejestracja: pn sie 29, 2005 14:13
Lokalizacja: Dębica

Post autor: maximanek » sob lut 10, 2007 16:37

greg pisze:Cytat:
W bagazniku pod prawa lampa.
jest pompka, a w pompce jest sterownik
A pompka zapakowana jest w pudełko styropianowe



Awatar użytkownika
miś fazi
_
_
Posty: 6627
Rejestracja: ndz cze 11, 2006 13:01
Lokalizacja: Nowy Sącz

Post autor: miś fazi » sob lut 10, 2007 16:48

maximanek pisze:
greg pisze:Cytat:
W bagazniku pod prawa lampa.
jest pompka, a w pompce jest sterownik
A p ompka zapakowana jest w pudełko styropianowe
a pudełko jest opasane do karoserii gumową opaską :bigok:



Awatar użytkownika
marek2907
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Posty: 2662
Rejestracja: czw maja 11, 2006 19:21
Lokalizacja: Ostrołęka
Kontakt:

Post autor: marek2907 » sob lut 10, 2007 16:51

miś fazi pisze:maximanek napisał/a:
greg napisał/a:
Cytat:
W bagazniku pod prawa lampa.
jest pompka, a w pompce jest sterownik

A p ompka zapakowana jest w pudełko styropianowe
a pudełko jest opasane do karoserii gumową opaską :bigok:
a karoseria wiesz gdzie jest :hmm:


[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]

greg

Post autor: greg » sob lut 10, 2007 16:51

no nie z ust mi to wyjałeś - hehe - kabaret sie robi.... :rotfl: :rotfl:



maximanek
Ma gadane
Ma gadane
Posty: 150
Rejestracja: pn sie 29, 2005 14:13
Lokalizacja: Dębica

Post autor: maximanek » sob lut 10, 2007 17:03

i nie dodałem że pudełko jest czarne :bigok:



greg

Post autor: greg » sob lut 10, 2007 17:16

robsonus pisze:Prosze o schemat stacyjki.
Obrazek



Awatar użytkownika
inek01
Lord GTI
Lord GTI
Posty: 3686
Rejestracja: pn sty 09, 2006 23:08
Lokalizacja: Ciechanów

Post autor: inek01 » sob lut 10, 2007 19:41

greg, zdjecie nie bangla.

[ Dodano: Sob Lut 10, 2007 18:44 ]
Hmmm, juz ok, chyba chwilowe problemy imageshack...



Awatar użytkownika
pikus-p3
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 46
Rejestracja: pt sty 12, 2007 22:25
Lokalizacja: Brodnica
Kontakt:

Post autor: pikus-p3 » sob lut 10, 2007 19:57

Panowie! Jesli temat poruszony to sie dopisze. Co moze byc przyczyna, ze centrala raz dziala we wszystkich dzwiach a raz nie? Prosze o pomoc ;)


Moja Trójeczka ------------> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2272433#2272433 <-------------

Awatar użytkownika
inek01
Lord GTI
Lord GTI
Posty: 3686
Rejestracja: pn sty 09, 2006 23:08
Lokalizacja: Ciechanów

Post autor: inek01 » sob lut 10, 2007 20:23

pikus-p3 pisze:Co moze byc przyczyna, ze centrala raz dziala we wszystkich dzwiach a raz nie?
Raz we wszystkich, a raz ? W jednych, dwoch, trzech ? Napisz dokladnie co i jak...



FRED Mk3
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 9
Rejestracja: pn lut 05, 2007 20:21
Lokalizacja: Wrocław

centralny

Post autor: FRED Mk3 » sob lut 10, 2007 20:53

witam
Też miałem taki problem i dziś własnie to naprawilem mam 3 drzwiowego Golfika i zamykało mi wszystko ale po podlaczeniu centralki z pilota zeby była to nie chciały sie otwierac od kierowcy drzwi,tak samo mialem sterujac drzwiami od pazasera,i okazalo sie ze miałem peknieta obudowe tam gdzie rurka dochodzi w siłowniku,i przy dmuchaniu czyli otwieraniu powietrze uciekało i nie miala siły zeby otworzyć.ale slyszałem tez ze czasami centralka działa a czasami nie i podobno winna jest wilgoc ktora sie dostaje do pompki i ona szwankuje,pozdrawiam:-)



Awatar użytkownika
pikus-p3
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 46
Rejestracja: pt sty 12, 2007 22:25
Lokalizacja: Brodnica
Kontakt:

Post autor: pikus-p3 » sob lut 10, 2007 21:10

ja mam 3D. Problem sprecyzuje. Zamykam od strony kierowcy i raz zamknie z mojej strony tylko, a innym razem moja i pasazera. Tylko ,ze jesli zamknie np. tylko moja i ponownie otworze i zamkne to jest tak samo. Moze naprawde powietrze gdzies ucieka?


Moja Trójeczka ------------> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2272433#2272433 <-------------

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości