[MK2] Lampy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK2] Lampy
Musze zmienic lampy przód w swoim MKII bo w starych herbata na dole sie porobiła ik w związku z tym chciałem zasiągnąc opini:
- czy lampy firmy AUTOPAL wogule się nadają?
Wie mwiem ze hella rulez ale tamte są 8 razy tańsze.
poprzednio mialem wesemy ale herbata wyszła i takie sobie były
wiem ze firam autopal robi OEM do WW i ma rekomendacje WW ale cena taka niska że sam nie wiem(na Allegro 30 zeta sztuka)
Acha i jeszcze jedno
czy żeczywiscia prawa i lewa to to samo?
Pozdr for all

- czy lampy firmy AUTOPAL wogule się nadają?
Wie mwiem ze hella rulez ale tamte są 8 razy tańsze.
poprzednio mialem wesemy ale herbata wyszła i takie sobie były
wiem ze firam autopal robi OEM do WW i ma rekomendacje WW ale cena taka niska że sam nie wiem(na Allegro 30 zeta sztuka)
Acha i jeszcze jedno
czy żeczywiscia prawa i lewa to to samo?
Pozdr for all
					Ostatnio zmieniony pn sie 28, 2006 19:03 przez Muranos, łącznie zmieniany 1 raz.

Wciąż w nim grzebie ale jeszcze jedzie he he
						moze takie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=122724421 ?
fajnie wygladaja, mam cos podobnego i swieca tez fajnie
[ Dodano: Czw Sie 24, 2006 09:04 ]
tyle za ja kupilem na wiosne za 35 zl (cos kolo tego) ale sa bardzo podobne i narazie rdzy w srodku brak

fajnie wygladaja, mam cos podobnego i swieca tez fajnie
[ Dodano: Czw Sie 24, 2006 09:04 ]
tyle za ja kupilem na wiosne za 35 zl (cos kolo tego) ale sa bardzo podobne i narazie rdzy w srodku brak
- zbikq
- Mały gagatek 
- Kontakt:
Mam takie u siebie i jak dla mnie rewelka i jeszcze za tą cene!!Muranos pisze:- czy lampy firmy AUTOPAL wogule się nadają?
też się nad tym zastanawiam bo nie wiem czy nie powinny być postoje inaczej (u siebie zauważylem to po montazu)Muranos pisze:czy żeczywiscia prawa i lewa to to samo?
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=136901][b]Mój MK3 Variant[/b][/url] wszystko będę dodawał na na 1 stronie
[b]Mobil: President JFK II + Sirio Sg-Cb 1400[/b]
Szerokości :)
To czysty Hardcore brudne ulice jak całe państwo, dlatego KRZYCZĘ......
						[b]Mobil: President JFK II + Sirio Sg-Cb 1400[/b]
Szerokości :)
To czysty Hardcore brudne ulice jak całe państwo, dlatego KRZYCZĘ......
- 
				niebiesky
- Mały gagatek 
- Kontakt:
maxgt, zrob fotki przyjacielu  moze chodliwa fotoporada by z tego wyszla
 moze chodliwa fotoporada by z tego wyszla  mnie osobiscie bardzo interesuje fakt jak zrobic ringi tym bardziej, ze mam nadmiar "hyper" ledów
 mnie osobiscie bardzo interesuje fakt jak zrobic ringi tym bardziej, ze mam nadmiar "hyper" ledów 

moze chodliwa fotoporada by z tego wyszla
 moze chodliwa fotoporada by z tego wyszla  mnie osobiscie bardzo interesuje fakt jak zrobic ringi tym bardziej, ze mam nadmiar "hyper" ledów
 mnie osobiscie bardzo interesuje fakt jak zrobic ringi tym bardziej, ze mam nadmiar "hyper" ledów 
mk2 CL 1.3 MH > mk2 GTi 1.8 PF > mk2 GL 1.6 RH > Passat B3 Kombi GL 1.8 RP > Corrado USA 1.8 16V KR > Passat B3 Kombi GL 2.0 2E & mk2 GT 1.8 RP > BMW e36 coupe 318is > Passat B5 1.9 TDi & Mk3 GTi XX Jahre 2.0 ABF
						Re: Lampy golf II
no, nie zawsze 8 razy. ja dwa miesiące temu kupowałem reflektory Hella u autoryzowanego dealera po 95 pln. sporo, ale już do przejścia. a jakość reflektorków nie do pogardzenia...Muranos pisze:Wie mwiem ze hella rulez ale tamte są 8 razy tańsze.