strzela i stuka przy skrecaniu maglownica??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- 
				pawelekk24
- Użytkownik 
strzela i stuka przy skrecaniu maglownica??
ciezko sie kreci i jakies stukania przy skrecaniu czy warto kupywac nowa maglownice z allegro hans price cena 160zl jest nieduza bo za 120zl to mozna kupic sam zestaw naprawczy i plus jeszcze zabawa w regenaracje

- 
				pawelekk24
- Użytkownik 
- guti
- Mistrz KieroVWnicy 
- Kontakt:
jdz na diagnostyke.. , moze Ci sprezyna pekła, moze koncówka drązka padla, moze drazek kierowniczy ma luz. moze masz luzy w maglu. moze masz cos z przegubem , moze masz luz na sworzniu wachacza., moze lozysko w gornym mocowaniu amorka sie wysypało, moze masz cos z kolumna kieronicy.. wiec jak widzisz do sprawdzenia wiele rzeczy.. na diagnostyce Ci powiedza dokladniejpawelekk24 pisze:jak krece to cos strzela w srodku samochodu czuc na kierownicy

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!! 

- krzysio1985
- Ma gadane 
- Kontakt:
Ja miałem ostatnio ten sam problem.Ze tez strzelał i stukał przy skrecaniu.U mnie niestety sie rozsypał sie przegub zewnetrzny w prawym kole a z niego te dzwieki dochodzily.Napoczatku tez stukalo. A na koncu to tylko stanal Golf w miejscu i juz nie ruszyl :/ Może na to zwróc uwage  Zawsze lepiej kilka rzeczy wyeliminowac niz wymieniac je na prozno
 Zawsze lepiej kilka rzeczy wyeliminowac niz wymieniac je na prozno 

Ostatnio zmieniony śr gru 16, 2009 12:13 przez mecik, łącznie zmieniany 1 raz.

Były kiedyś sobie:
Audi 80B4 2.0ABT
Golf MKII 1.6PN CL==>GT
Golf MKII 1.8RP GL
Golf MKII 1.3MH CL
						Audi 80B4 2.0ABT
Golf MKII 1.6PN CL==>GT
Golf MKII 1.8RP GL
Golf MKII 1.3MH CL